Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (459)

plakát

30 stříbrných - Pavučiny (2020) (epizoda) 

Já to říkám pořád, že Španělé prostě seriály umí. Tohle byl solidní nářez! Doufám, že i další díly se budou linout ve stejném duchu.

plakát

Vánoce u našich (2019) (seriál) 

Tohle je tak strašně, ale fakt strašně, roztomilý! Miluju Idu, miluju Norsko a naprosto miluju ten jejich bublavej přízvuk! Skvělá vánoční oddechovka, takový milý pohlazení po duši. Druhá série comming soon a já už se nemůžu dočkat!

plakát

Herec - Epizoda 3 (2020) (epizoda) 

Tak tohle jsem rozdejchávala hodně dlouho.

plakát

Herec (2020) (seriál) 

Láník! Ty hajzle! Ještě že mám Honzu Cinu tolik ráda. Ještě že ho mám pořád v hlavě jako Malýho prince. Protože hrát Láníka někdo jinej, tak jsem si jistá, že si vypěstuju slušnou nenávist. Skvěle obsazená, hodně drsná, reálná, a v podstatě vlastně taky nechutná, ukázka lidských charakterů (nejen) v padesátých letech. Na český poměry fakt kvalitní podívaná.

plakát

Najednou jsme rodina (2018) 

Je to kýč, je to klišé a všichni už asi od začátku víme, jak to celý dopadne. Ale je to taky milý, příjemný, dobře obsazený a vlastně vás to nakonec stejně dojme.

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Na to, jakou tomu "Influenceři" na Instagramu dělali reklamu, mě to zklamalo. Ano, přiznávám, že mě děj zmátl, a vlastně jsem to všechno sežrala i s navijákem. Co mě nebavilo, bylo to utahaný tempo celýho seriálu. Chvílema jsem se vlastně mnohem víc soustředila na to, jak se Kidman díky botoxu nehne v obličeji snad ani jeden mimickej sval. Na druhou stranu mě ale hrozně bavil Hugh. Nejen že bylo hezký se na něj koukat, ale jeho výkon byl podle mě fakt skvělej. Každopádně jsem od seriálu čekala asi mnohem víc. No...moje chyba.

plakát

Havel (2020) 

Výborný! Podle mě moc dobře natočený. Herecký obsazení chválím, Aňa v roli Olgy byla přenádherná. Film považuju za skutečně skvělý zážitek, který ve mně po celou dobu vyvolával zvláštní emoce, který budu ještě chvíli zpracovávat. Pokud čekáte film o politice, budete zklamaní. Pokud chcete víc poznat muže jménem Václav Havel, pak budete spokojení. Jako já.

plakát

The Circle – USA (2020) (pořad) 

Message: this is my guilty plesure, hashtag youhavetoseeit, send.

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Totálně to žeru! Připadám si teda po každým dílu víc a víc debilní, ale nemůžu si pomoct!