Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Natalie Portman

Je inteligentní, velmi chytrá, nádherná, skandály nepošpiněná, pyšní se přirozeným dramatickým talentem, od loňského roku drží ve svých rukou Oscara, Zlatý Glóbus a dalších nespočet cen za její životní roli, mezitím se nezapomněla vdát, porodit syna, dát si roční pauzu a poté znovu natáčet jako o život. Velmi inspirativní osoba, která si zalouží pozornost společnosti. Takhle vypadá pravá hvězda a moje nejoblíbenější herečka, kterou těžko někdo překoná.

Kate Winslet

Kate jsem si poprvé všimla v Titanicu, samozřejmě, nicméně její životní role na ni teprve čekaly v daleké budoucnosti. Vrchol její kariéry jsem viděla v roce 2008, kdy mě emocionálně odrovnala hned dvěma filmy za sebou. Nouzovým Východem a velmi oceňovaným Předčítačem. Existuje mnoho filmů, které stály alespoň za zmíňku, ale to bych tu byla do zítra, byť Titanicovou Rose považuji za svou největší srdeční záležitost.

Audrey Hepburn

I přesto, že je ve svých ikonických rolích absolutně kouzelná, já jsem si jí zamilovala hlavně proto, jaká byla - nebo alespoň jaká se prezentovala. Nádherná.. nádherná osobnost.

Nicole Kidman

Samozřejmě to pro mě začalo nádhernou Satine, ale všechny filmy, které jsem s Nicole viděla, stojí za pozornost. Není to jen kvůli její dechberoucí kráse (má velké štěstí, že i s věkem vypadá naprosto fantasticky), ale zejména kvůli jejímu bezmeznému talentu. Momentálně pro mě vévodí jako Celeste

Scarlett Johansson

Scarlett je krásná, nadaná, talentovaná herečka a většinou má šťastnou ruku na výběr rolí. Doufám, že její slibně rozjetá kariéra bude pokračovat ve stejném tempu jako teď. V poslední době se mi hodně líbila v Avengers, ale dramatické role jí také velmi sluší. Zmínila bych například Ztraceno v překladu nebo Dívka s perlou.

Keira Knightley

Keira si zaslouží poroznost. Je talentovaná, krásná a příjemná. Užívám si každou roli, ve které se objeví. Už tolikrát zmíněné Pokání je opravdovou krásou, ale i Pýcha a předsudek se povedl. Velmi se těším na Annu Kareninu, protože už od dob Vévodkyně bylo jasné, že žádná role Keiře nebude slušet více, než postava z let minulých. A i když můj první film s ní byli vynikající Piráti, více si užívám její malou roličku v Lásce nebeské nebo v již zmíněných filmech.

Carey Mulligan

Moc filmů jsem s ní zatím neviděla, ale přijde mi neuvěřitelně zajímavá. A má dobrý vkus, protože jejího manžela taky miluju :).