Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Western
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 204)

plakát

Nadosmrti (2021) 

Překvapivě zábavnej film. Akorát ta Megan Fox vypadá jako zmalovaná plastická bárbína a je k neuvěření, že by byla schopná čehokoliv od táhnutí těžkých břemen až k plavání v ledové vodě.

plakát

Hotel Inferno (2013) 

Nakonec zvedám na 4, protože to je skutečně velmi zapamatovatelný kousek, kterej po neuvěřitelně drsném a celkem uvěřitelném úvodu sám sebe podkopává stále horšími a horšími triky.

plakát

Hunted (2020) 

Psychopat je skvělý, ale do role pronásledované vybrali špatně a nefunguje to.

plakát

Teddy (2020) 

Jedna Youtuberka se nad tím rozplývala, jak je to úžasný film. Ve skutečnosti je to takový menší film, který ničím nijak nevyniká a na který se podíváte rádi tak někdy večer v televizi. Je to jeden z těch filmů, kde  čekáte na nějakou gradaci, která ale nikdy nepřijde a na konci se cítíte podvedeni.

plakát

Sissy (2022) 

Nic převratného, ale je to velmi zábavná jednohubka k menšímu zamyšlení o traumatech z dětství, odpuštění a sociálních sítích.

plakát

Temný dům (2020) 

Jeden z těch lepších hororů 2020, který je řemeslně skvěle udělaný, nicméně na druhou stranu to není nic, co by se rychle nevytratilo z hlavy.

plakát

Černý telefon (2021) 

Hezky natočené, ale pro mě úplně nezajímavé téma o únosci dětí s magickým telefonem (že by byla inspirace Mach a Šebestová :-D) .

plakát

The Shed (2019) 

Originální nápad, kterej nedosáhl úplně svého potenciálu, ale je to skutečně jen malý filmeček.

plakát

Dvanáct křesel (1971) 

Hodně dobrá bláznivá komedie o dvou chamtivcích odehrávající se ve 20. letech 20. století. Konec mě šokoval, ale to byl asi výchovný cíl.

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) 

Neuvěřitelně brutální film a pokud si někdo myslí, že jsou všichni hrdinové, tak se plete. Naprostá většina lidí by se zachovala úplně stejně. Prostě šok, totální zamrznutí a neschopnost udělat cokoliv. Připomněla mi to teď jedna hra šachu světového šampionátu mezi Nepomniatchim a Lirenem, kdy Liren totálně zamrzl a nebyl  fyzicky schopný hnout figurkou a prohrál na čas v klasickém formátu! A to je jenom šach a nejde o život.