Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbení režiséři (9)

Steven Spielberg

Génius s velkým "G" Není třeba k této režisérské STAR něco psát, snad pouze, že v roce 1993 byl dle mého názoru na absolutním vrcholu, tyhle dvě pecky - Schindlerův seznamJurský park - v jeden rok!?! Prostě pan NĚKDO!! Samozřejmě i další jeho filmy jsou famózní, ale nebudu je zde všechny vypisovat, je jich vážně mnoho .. 

Clint Eastwood

Clint Eastwood režíruje filmy, které mě prostě dostávají, možná časem změním názor až zhlédnu více jeho filmů, ale zatím Výměna, Gran Torino a Million Dollar Baby patří mezi nejgeniálnější filmy, které jsem kdy viděl. Pouze Život po životě, se netrefil do mého gusta. Jinak děkuji Clintovi za mnohonásobné vyražení dechu u dokonalých filmů!!

Roland Emmerich

Různé "napadení" země a katastrofické filmy, to je přesně pro tak negativního člověka jako jsem já ono!! A pan Emmerich mi dává přesně to co v tomto směru potřebuji!!!

Nancy Meyers

Pod její taktovkou vznikají vážně kvalitní romantické komedie.

Tim Burton

Nevím jestli Burton patří zrovna mezi mé oblíbence, ale musím uznat, že občas mám chuť sáhnout po něčem ujetym a to je vždy jasná volba! Tim Burton je extravagantní šílenec, jehož filmy mají občas vážně hloubku!! Mezi mé nejoblíbenější patří Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street a jak jsem mluvil o té "hloubce"  tak se jednalo o film Velká ryba!!