Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 477)

plakát

Pepa (2018) 

Nezajímavý film o nezajímavém týpku, co pros... svůj život.

plakát

Počítání oveček (1981) (TV film) 

Počítání oveček jsem viděla už mockrát. S odstupem času a po zhlédnutí řady současných počinů musím opět velmi ocenit Kachyňovu poetiku. Zdánlivě obyčejný příběh má v sobě velký kus člověčiny.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Nechť se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je nebetyčná hovadina. Dokázala bych to akceptovat jako parodii, nikoliv jako akční romantickou komedii.

plakát

Růžový panter (2006) 

Proč jedna hvězda? Zábavné titulky s dobrým hudebním podkresem ...

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Docela překvápko! Po počátečním zdlouhavém rozjedu se dal děj do pohybu. Chvíli to vypadalo na variaci na Hromnice o den více, ale objevily se i originální prvky.  Magický prvek měl dokonce jakous takous logiku, což u většiny mystery zcela postrádám. Kdo očekával katastrofu, bude příjemně překvapen, kdo byl natěšený na skvělou zábavu, bude jen mírně zklamán.

plakát

Nocturama (2016) 

Pocity více než rozporuplné. Třeba tomu dám druhou šanci a rozepíšu se víc.

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Když jsem poprvé přebrodila potok a vjela na osadu Záhoří, nevěděla jsem, co mě čeká. Ano je tu klid a hezky, ale nebude tu nuda? Za mých mladých let se seriály snažily kopírovat reálný život, zvykla jsem si hodnotit podle přirozenosti. Na to Kolečko nehraje, jeho stylizace je záměrná, jde pouze o to, zda na ní divák přistoupí. Pokud ano, bude se více či méně bavit. Když na ni nepřistoupí, radím raději se nedívat. Na srovnávání s reálným životem zapomeňte.

plakát

Italský klíč (2011) 

Připadala jsem si jako na výstavě přelíbezných obrazů s podkresem líbivé hudby, obrazů, které bych si doma nikdy nepověsila.

plakát

Kluci z hor (2018) 

Tomáš Magnusek je přírodní úkaz v české kinematografii! Vždycky se mu to nějak povede a vytvoří něco podobného filmu, co má zepředu i zezadu titulky. Většinou si k tomu bere straší ne příliš často obsazované herce, ovšem tentokrát sáhnul ke hvězdám. Dejdar, Lábus, Huba + dojemný příběh ... to by mělo na diváky fungovat ... Miraj zpívá, když nemůžeš, tak přidej, já bych řekla spíš, když neumíš, tak uber.