Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Pohádka
  • Sci-Fi

Recenze (700)

plakát

Bumblebee (2018) 

Trochu zklamání...čekala jsem podle hodnocení více. Tohle bylo trochu drsnější číslo 5 žije, trochu ET, trochu další a další mimozemské, milé a vtipné potvůrky, které se stanou něčí obětí a nějakej ten teenager je zachrání.(Zachrnují se navzájem) Příběh by vymyslely děti v mateřské školce, ale nejspíš by si odpustily ten sentiment a ten de-bil-ní, naprosto nelogickej a trapnej konec. Holka pěkná, sexy, vzor drsňačka (jak taky jinak, že?), Voják typickej i s tím legračním gestem a staženými koutky úst až k ponožkám, holky kamarád nevábný trapák s čímsi odpudivým na hlavě, rodiče a brácha....mno, nebudu raději hodnotit. Jedině strejda z vrakáče byl super. Zatímco u předchozích Transformerů jsem si stáhla soundtracky a jela je pořád dokola, tady to rozhodně nehrozí. Zdá se, že módní vlna sentimentu po osmdesátkách je docela trvanlivá, cákryš. Takže bohužel suma sumárum je to na pouhé tři hvězdy.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Asi za to může laktace v pozdním věku, možná už to měla v genech, ale tahle paní se nakonec úplně pomátla. Už poslední díl HP smrděl multikultipropagandou, ale to byl jenom nenápadný výhonek. V Fantastických zvířetech a kde je najít jsem si nevšimla, ale tady ve dvojce je to totální haluz. Proslov o SKUTEČNÝCH hodnotách lidstva a lidství vkládá do úst hlavního baddase a podsouvá jim hanebný význam liché vábničky. Přitom jsou to agitátoři multikulti, kteří na dobroserské řečičky o všeobecném a všeobjímajícím dobru lákají jednodušší lidi toužící být správní a dobří a ženou listvo do konfrontací a války. A není to poprvé v dějinách. Zatímco ukazují na normální lidi a pohrdají jimi, sami páchají špatnosti a chovají se jako mudlové v porcelánu. Ale to je tak trochu asi jenom můj problém s Rowling. Co je ovšem neoddiskutovatelné, to je mizerná kvalita scénáře, fantastických zvířat tam moc není, zato je to jedna velká propaganda šmrncnutá špionážním hrillerem nevalné úrovně doprzněná nesmyslnými veletoči ve vztazích postav a nakonec...hehe, Auuu-re-li-us Brumbál?!?! To si děláte kozy, co? Rowlingové stouply do hlavy miliony, moc, sláva a kdovíco ještě a kur*ví, co může. Eddie Redamyne a další dobří herci za to nemůžou, pan Howard taky ne, bez nich by to byl odpad., takže aspon dvě hvězdy za jejich skvělou práci. A za to, že jsem na to nešla do kina, to bych byla pořádně nasraná.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Skoro bych řekla, že každá pohádka, která má pokaždé za úkol rozvrátit většině populace závislé na televizi rodinný štědrovečerní poklid, to má už jaksi osudem dáno, že bude příšerná a že tedy budou po zásluze potrestáni ti, kdo dají nečeské televizi přednost před Jezulátkem a opravdu na to čumí. Takže si říkám, že je to vlastně všechno v pořádku. Zoufalci, kteří místo rozjímání u jesliček pustí televizi, dostanou paskvil od zoualců, kteří jsou nicméně správnými soudruhy a tudíž dostanou peníze na jakoukoli hovadinu, která je napadne. Debil k debilovi, tak to má být. Já se na to dívám fakt po čtvrthodinách, protože takovou porci hrůzy nejde pojmout najednou a vlastně se na to dívám už jenom z jakési zvrácené potěchy, neboť jsem již dlouho neviděla nic tak ultrastrašného (Slíbenou princeznu jsem vzdala po deseti minutách a Kdyby byly ryby...to už je dávno...)

plakát

Zakletá Ella (2004) 

Jelikož jsem byla nemocná a tudíž méně kritická a více svolná - povolná přijmout i tu slátaninu moderny a pohádky a přestože nesnásím Anne, byla jsem spokojená..asi trochu masocisticky a morbidně, ale spokojená a pobavená.

plakát

Mary Poppins se vrací (2018) 

žádnou jinou verzi neznám, Emliku miluju a byla to taková hodně příjemná, hladivá, veselá, nenáročná třešnička na dortu v předvečer štědrého dne, kdy jsme s kamarádem dali bazén, pizzu a Mary Poppins. Pak jsme šli strojit vánoční stromek a co si přát víc... takže spokojenost.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

No já vám nevím. Ještěři fajn, ale ..bylo to takové...no, samé klišé a člvoěk už to zná a už se nebojí a neleká, není už pětileté děcko. Uchvacancující přírody bylo moc málo a dívat se, jak největší predátor ever pobíhá po domě a leze po střeše nebylo nic moc. K tomu furt ta lovestory nelovestory... No zatím na první kouknutí je to jenom za tři, ale zkusím tomu dát ještě šanci, práce je to celkem dobrá a hudba taky ujde.

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Asi nebylo úplně snadné prosadit seriál, který stojí na mottech "žádná setkání nejsou náhodná" a "náhody neexistují". A dokonce veskrze a důsledně pozitivní, hladivý, s dobrými konci. Možná že po pár dílech vyprchá ten wow efekt, kdy se linie propojí a všechno do sebe zapadne jako kolečka švýcarských hodinek, možná se dá později už odhadnout, kdo s kým a jak, ale já to nedělám a nechávám se "dostat". Oddávám se nadšení, údivu, vzácnému pocitu posvátna a dokonalosti Stvoření, raduji se ze šťastných náhod a dobrých konců a držím palce tvůrcům, aby jim invence vydržela hodně dlouho a já se mohla koupat a houpat na vlnách pozitivna ještě mnoho dní. Díky.

plakát

Rudá volavka (2018) 

nádherná Jenn, překrásná hudba, opět potěšil Irons, ostatní už tak nějak moc nezaujali, snad Rampling. Atmosféra hustá, násilí a sex tak akorát (jenom to holení kůže jsem na kompu přeskočila). Dokonce jsem celkem i stihla chápat děj a zvraty -obvykle se ve špionážním filmu okamžitě ztrácím - lhaní, přetvářka, lsti a tyhle věci mi prostě můj prostoduchý mozek nebere a nestíhá. Takže za mě naprostá spokojenost a klidně to mohlo bejt i delší, protože na Jennifer se můžu dívat prakticky neomezeně dlouho:))

plakát

Nepřemožitelný Samson (2018) 

Nevím přesně proč, ale nudilo mě to... a Samson vypadal moc jako opice...Rathbona mám ráda, je to zmetek k pohledání:) Ale prostě nuda nuda.

plakát

Ghost Rider (2007) 

No jelikož jsem u toho pletla svetr, nepovažuju to za ztrátu času. Cage nemám ráda a zjistila jsem, že ani Evu Mendes. Ale mám ráda oheň a motorky.