Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (943)

plakát

Testament mládí (2014) 

Tuctové, nevýrazné a chvilkama i nudné. Samozřejmě film nemusel sednout zrovna mně, ale znám mnoho lepších filmů v podobně laděném stylu.

plakát

Barbaři (1987) 

Snaha o napodobení Conanova stylu, která dopadla hodně mizerně. A to osobně Arnieho Conana moc nemusím, ale tohle může s klidem v srdci sám použít jako toaletní papír.

plakát

Suburra (2015) 

Jednoznačně geniální film, který mne doslova posadil na zadek! Absolutně geniálně scénáristicky zvládnutá práce, za kterou vyšvihnu plný počet a ještě dalších pět navrch! Soundtrack bude lahůdka, jelikož hudba k tomuto uměleckému dílu byla jedinečná! Mafie, jedině Itálie a odtud tenhle film je. Neskutečná pavučina osudů a událostí, spojená nakonec v ucelený a nečekaný kruh. Jsem opravdu nadšený 100%

plakát

Limit (2010) 

Tak tady jsem si dnes ale hodně spravil chuť! :-) Francozská verze 96 hodin, nebo mne napadá ještě přirovnání k Fordově Franticu. Rychlá, akční naháněčka, bez vteřiny oddechu. Takové filmy jsou ty pravé, takové které můžu. Žádný profláklý ksicht, zápletka a její vyřešení. Na vše stačí 80 minut a to se mi fakt zdálo akorát. Kdo se chce pobavit tak směle do toho, ani hledat není třeba. Celý je na youtube :-)

plakát

Americké válečné lodě (2012) 

Casey Rayback řádil na bitevní lodi Missouri, tady je to pro změnu Ayova. Rozdíl je ovšem téměř zdrcující. Ač se tato hrůza snaží tvářit jako klon právě Seagalova Přepadení v pacifiku a pozdější Bitevní lodě, tak jde o naprosto jednoznačnou sračku s neuskutečnitelnými ambicemi. Mocná zbraň, jak se těmhle lodím, díky řadě 16 mm kanónům říkalo, sice sehrála svoji hrdou roli v tomto snímku, ale ten ji spíš zesměšnil a ztarapnil, než by přinesl zasloužený obdiv. Snaha o natočení ivazního ufounského scifíčka, dostává na frak hlavně s důvodu ohavně garážových vizuálních efektů, kdy si troufnu tvrdit, že i náš Karel Zeman tvůrce Cesty do pravěku, by je už tehdá zvládl lépe. Tudíž zazděný a nevyužitý námět, vesměs ochotnické herecké výkony a tím pádem spíše žánrově skvělá komedie, než očekávaný sci-fi biják. Celkově děsivý snímek, který mne donutil změnit i dnes už udělenou jednu hvězdu jinému filmu. Ten byl v porovnání s tímto výtvorem, naprostý velkofilm.

plakát

Temné kouty (2015) 

Film se táhnul v nekonečně pomalém tempu, až k milosrdnému konci. Pro mne nebyl ničím jiným než ztraceným časem. Nenabízel nic, ani poutavý děj, ani akci, sympatie k hrdinům, prostě nic. Plytký a nezajímavý, navíc opravdu nudný :-(

plakát

Na dřeň (2012) 

Né moc vhodné na štědrý den :-) přesto velmi kvalitní snímek.

plakát

Creed (2015) 

Zbytečný film! Zbytečný v případě spojení s Rockyho sérií. Nejen že nepřinesl naprosto nic nového, ale taky pošramotil za mne celkem solidně uzavřenou sérii, zakončenou filmem Rocky Balboa. Tady už Sly vaří z ničeho a zašlá sláva je tak neuchopitelná, že se ji do filmu nepodařilo dostat to pravé uspokojivé množství. Na výbornou jako vždy, je finální boj. Zbytek je na můj vkus, roztažený do nekonečné nudy. Stopáž by zasloužila okleštit alespoň o 20 minut, tolik tam je z mého pohledu zbytečných scén. Nicméně pokud beru film jako sólo projekt, což Creed snad i je, tak mu dávám naprostý průměr. Ničím vyjímečný film, který si spojení s Rockyho sérií myslím nevysloužil.

plakát

Dáma ve zlatém (2015) 

Samozřejmě bylo patrné od první chvíle, jak to celé dopadne, ale to je u tohoto druhu filmu celkem pochopitelné. Nemůžu ale říct, že by to třeba pro mne, mělo na zážitek z něj, jakýkoliv negativní vliv. A navíc germány v teplákách, jak se Rakušákům trefně říká, osobně vůbec nemusím, tak mi ty jejich zkyslé ksichty vůbec nevadili :-)

plakát

Harbinger Down (2015) 

Budete li srovnávat Věc a tuhle hrůzu, tak je to jako rovnat Švýcarsko a Súdán, Bentley a Moskviče. Strašidelný film a to nemyslí vůbec co do děsu a hrůzy. Herecká sestava s dosavadní praxí v ochotnickém divadle v místní sokolovně a trikový team, pracující naposledy nejspíš na filmu Gappa. Režisér by měl uvažovat o angažmá v maňáskovém divadle, protože tohle byl fakt hnus velebnosti. A tak jsem se na film těšil :-(