Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (815)

plakát

Uprostřed ničeho (2023) 

Je to nepříjemný film. Ale o to víc se vám pak asi bude líbit vlastní život.

plakát

Ještěr (2023) 

Benicio OK, ale k okolní chvále se mi moc připojit nechce; slušná kriminálka, ale nic víc. Nejvíc se mi líbilo jak pohodový a ftipný vztah měl ještírek s manželkou.

plakát

Láska na první pohled (2023) 

Poklidné a romanticķé. S působivou linkou nezvyklé tryzny za maminku (která ješte žila). Jen ta vypravěčka tam byla poněkud navíc.

plakát

Věž - Death Message (2023) (série) 

Druhá série je daleko lepší, tam už je pátrání, napětí i zločin. A nejen navazuje, ale podstatně doplňuje první řadu.

plakát

Věž - Série 1 (2021) (série) 

Dávám sice 4, podívám se i na druhou sérii, ale není to typ bomba/seriál, co bych doporučovala dál. Bylo tam příliš psychologie, málo akce a prakticky žádné napětí. A z mého (málo korektního hlediska) vlastně ani žádný zločin.

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Dala jsem to na jeden zátah. Dostane vás to někam jinam - do míst, kde opravdu nechcete být. Vzkaz pro škarohlídy: napínavé to bylo celou dobu, žádná vata se nekonala. Trochu zoufalá byla ale role policie, tvůrci jí přisoudili jen roli přitroublého pozorovatele.

plakát

A jak to bylo dál... - Série 2 (2023) (série) 

Je to trochu lepší než 1. série, už tam tolik nevypichují, jak jsou všichni staří. Tady se naopak zase všichni rozhodli randit a vypadat ještě k světu.

plakát

Bílý lotos - Série 2 (2022) (série) 

V hodnocení druhé série se neshodnu zřejmě s nikým. Už od prvních minut mě ty postavy nebavily, nebylo tam nic bizarního ani ftipného jako v jedničce. Až do pátého dílu jsem trpěla a nevěřila, že něco tak nudného se může tolika lidem líbit. Pak to do sebe přeci jen zapadlo a závěrečný díl už byl takový milý horůrek se Stiflerovou mámou na palubě i v podpalubí. Takže třetí hvězda je za poslední díl a za to krásné moře.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Název mě odrazoval, takže jsem to dlouho míjela. Zbytečně. Jsou tam výborně napsané postavy. A Stiflerova máma k tomu :)

plakát

Kdo je Erin Carterová? (2023) (seriál) 

Docela se mi to líbilo - pro uťáplé terminátorky mám slabost, ale mohlo to mít o tři díly míň a lepší scénář.