Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (938)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Kvůli tomuhle filmu jsem se tady po roce zase přihlásil! Chci změnit ošklivé hodnocení tohohle filmu! Pro mě film roku! Na tenhle film jsem si zašel hlavně kvůli Emily Browning, kterou už delší dobu obdivuji, a jsem do ní velmi zamilovaný. Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!

plakát

Vlkodlak (2010) 

První, co musím pochválit je atmosféra. V tomhle snímku je opravdu hustá, až by se z ní dalo krájet. Pak musím pochválit hudbu Dannyho Elfmana, která k filmu naprosto skvěle seděla a šel z ní až strach. Benicio Del Toro nám zase ukázal, jak je dobrý a charismatický herec, totéž starý pardál Anthony Hopkins, který mu perfektně sekundoval. Ještě nesmím zapomenout na masky. Když se Del Toro přeměňoval ve vlkodlaka, tak mi až hrůzou stály vlasy na hlavě. To je tak asi všechno, ničím jiným mne film moc neoslovil. V první polovině jsem se celkem nudil, druhá půlka už byla o dost lepší. Podruhé to už vidět určitě nemusím. 55%

plakát

Americký zločin (2007) 

I když dávám vyšší hodnocení, tak musím říci, že mě film trošičku zklamal. Catherine Keener byla nevýrazná a její roli jsem ji moc nevěřil, ale charisma se ji upřít nedá. Taky jsem čekal více brutality, ne že bych byl psychopat, ale u takového filmu by to jen prospělo. Takhle z toho vzniklo jen solidní drama. Ellen Page hrála skvěle a film od filmu se jen její herectví zlepšuje. Slabší 4 hvězdy. 70%

plakát

Ils (2006) 

Dva milenci proti čtyřem dětem s řechtačkou. Kdo myslíte, že vyhraje?

plakát

Evil Angel (2009) 

Brrr. Začátek byl o ničem, dokonce mě napadala myšlenka, abych film vypnul, ale dobře, že jsem tak neudělal. Co se z toho vyklubalo, stálo za to. Za poslední dobu jeden z nejlepších thrillerů, co jsem mohl vidět. Možná jen škoda dlouhé stopáže. Závěrečných 15 minut je ale opravdu perfektních. Doporučuji si před puštěním filmu najít něco o legendě Lillith, potom pochopíte proč :)

plakát

The Collector (2009) 

Opravdu napínavý film od začátku do konce. Po celou dobu filmu jsem nedýchal :) Samozřejmě se nesmíte hrabat v logice, to bychom tu našli "pár" chyb. Prostě vypnout mozek, zabořit ruku do hromádky popcornu a jen se dívat. Film mi utekl strašně rychle. Se Saw bych to neporovnával, ale pokud bych musel, tak musím říci, že tohle mě bavilo o mnoho více.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Roztomilá pohádka pro děti, co by chtěli pejska. Bohužel mě po pár dnech vyšuměla z hlavy. Ale bavil jsem se u ní dobře. Na jedno zkouknutí úplně stačí. Až pak někdy pojede v TV, tak se na ní rád podívám znova. Křeček byl stejně nejslepší :-)

plakát

Těsně vedle (2007) 

Skvělá komedie s mým oblíbencem Benem Stillerem. Michelle Monaghan jsem si hned, jak jsem ji uviděl, zamiloval. Moc jim to oboum slušelo. Ve filmu je mnoho vtípků, které Vás zaručeně rozesmějí. Nejlepší byl ale stejně závěr, u kterého jsem se mohl potrhat smíchy. Až uvidíte, pochopíte.

plakát

Přemluv bábu (2010) 

Přesně tak ! Nevolte levici ! To video ať je jaké je, tak má hlavně pravdu ! Pokud levice u voleb zvítězi, můžeme se těšit na státní bankrot ! Přece nechceme skončit jako ti chudáci v Řecku !