Reklama

Reklama

Sue Thomas: Agentka FBI

(seriál)
  • Kanada Sue Thomas: F.B.Eye (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Kanada / USA, (2002–2005), 41 h 36 min (Minutáž: 43–88 min)

Kamera:

Yuri Yakubiw

Hrají:

Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Ted Atherton, Enuka Okuma, Polly Shannon, Kathy Maloney, Amy Price-Francis, Andrew Jackson, Roman Podhora (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Sue Thomas je od malička hluchá. Přesto (a právě proto) se stala agentkou FBI. Při plnění náročných úkolů jí kromě lidských kolegů pomáhá dlouhosrstý retrívr Levi [Lívaj]. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný seriál na který se dá koukat, ale velmi často mi přijde přehnané, kdy hlavní hluchá hrdinka vše odečte z úst. Vše vyřeší atd. Nechci tento seriál moc kritizovat, tým a herecké obsazení je na tom dobře, ale žádný velký zázrak to rozhodně není. Dá se na to občas dívat, ale sledovat to pravidelně nejde. 40% = ** ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Můžete tvrdit, že je tento seriál příliš patetický. A vskutku se v každém dílu objeví něco, co útočí na city. Ale zároveň je to pohodový příběh podle pravdy, který vzbuzuje obdiv. Ač herečka není úplně hluchá, hraje velmi věrohodně a znakovku ovládá velmi plynně. F.B.I. je přeidealizované, ale komu to může vadit? Něco takového neuškodí a ještě skvěle pobaví. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Hluchá agentka FBI v akci! K smíchu! Nebo k pláči, jak se to vezme, to podle zhodnocení žblebtů, jakýma se nás snažej krmit. Pilot jsem viděl, tam ji jen přizvali jako znalce k jednomu případu (nebo něco takovýho), ale to co se děje v tom seriálu později je pořádná krávovina k smíchu a to mě můžete citovat. Už jen to, jak mluví. Kdyby byla od dětství (pokud se nepletu v seriálu ohluchla v nějakých čtyřech letech) hluchá, NIKDY by takhle plynně nemluvila, že by to nebylo poznat. NIKDY: Přinejlepším by mluvila jako ten fousatej chlapík, co dělá na ČT znakový zprávy, ten jak huhlá. A to, že by ji pouštěli k nějakým opravdovým případům, a ne jen k nějakýmu možná papírování, to je ještě větší sračka (a to skoro nikdy nebývám sprostej). Podle mě je to ztráta času a to i v poledne nebo o půlnoci nebo kdykoliv jindy. A když si taky přečtete životopis herečky na imdb, zjistíte, že je jen nahluchlá (jen neslyší na pravý ucho a levým poslouchá s naslouchadlem) a ne hluchá jak v seriálu. A to hodně pomůže, aby člověk mluvil normálně. Ale to, co se tu snaží předhazovat mě prostě štve říkejte si tomu třeba předsudky, ale se seriály jako je Beze stopy nebo Zákon a pořádek netuším, jak někdo může natočit takovejhle nerealistickej blábol. To je ještě víc k smíchu, jak ze rtů odezírající husky Diefenbaker ve Směr jih. ()

ferika 

všechny recenze uživatele

Hm - ak je to pravda, ze herecka v titulnej ulohe je naozaj hlucha (ked nepouzije nacuvaci pristroj), tak klobuk dole! Je to sympaticka baba, tak jej dam hviezdicku. Aj zato, ze je dost pozeratelne sympaticka :) Druhu dostane Yannick Bisson, ciastocne aj za jeho distingvovany styl, ako ho predviedol aj v "Murdochovi". V tejto ukricanej dobe (vrieskaju reklamy, vrieskaju moderatori, hulaka tu kde-kto, fuj tieto prejavy americkej inteligencie mi idu na nervy) je to sympaticke. Psik dostane tretiu hviezdicku. Mam v opatere podobne zlaticko, tak si nemozem pomoct. No a celkovy dojem - to je dalsia hviezdicka - pravidelne vidim aj vacsie dementy z americkej produkcie, tak preco nie! A pro pos - tiez ma trochu srdi, ze teroristi su vacsinou moslimovia. Amici by sa mali lepsie pozerat do zrkadla, ale ine som chcel povedat - drahi slovenski prispievatelia: mUslimovia su len v Cechach, na Slovensku mame mOslimov !!! Aj ked dufam, ze ich nebude v buducnosti viac. To nie som nacionalista, mam len vlastne skusenosti :( ()

medlo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z najhorších seriálov, ktorý som kedy videl. A to som ich už videl dosť. Ani neviem, pre ktorú skupinu diváka by som ho odporučil. Je príliš nudný, aj keď sa hrá na super akčňák. Ten pokus napasovať doňho nejakú akciu je až smiešny. Nevidel som síce veľa častí, ale tento seriál neodporúčam nikomu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka hlavní role Deanne Bray je stejně jako její postava, inspirována skutečnou detektivkou, od narození neslyšící. (korbitch22)

Reklama

Reklama