Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ještě v půlce jsem myslel, že ten film je fakt bomba, po některých scénách jsem tušil noc, kdy budu mít problém usnout. Kéž by vydržel až do konce. Závěr a gradace bohužel vše uzemnily a zbyla jen nahořklá pachuť. Kvalitu prvních dvou třetin ale nemůže smazat nic, takže zůstaneme na nadprůměru tří knedlíků. ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka, presne ako to máme radi. Osem ľudí, z toho 4 pozvaní hostia, manželský pár ako hostitelia, plus majiteľ domu a ešte chlapík ktorý na celý priebeh oslavy tajne dohliada. A aby som nezabudol, je tu ešte DOM, teda skôr zlo, ktoré v ňom drieme. Kedysi dávnejšie som už videl tento film a páčilo sa mi to, ale až po druhej projekcii dávam plné hodnotenie. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Prvních pět minut jsem byl mile překvapen a žil jsem v domnění, že se jedná alespoň o žánrově čistý film, který by mě mohl trošičku zaujmout. Leč bohužel to opět nevyšlo a vylezla z toho silně neučesaná směsice ne nejhoršího hororu s dementní podobou podřadného thrilleru. Co se hororu týče, sám o sobě by působil vcelku slušně a občas dokázal i mírně postrašit, ale pouze do té doby, než se na obrazovce objevila infantilní podoba toho, co mělo představovat hlavní zlou sílu dne. Ostatní dějové zápletky však byly zoufale neuspořádané, zmatené a nesmyslné. Člověk by za Boha nepochopil, kdo tu koho chce zabít, za co nebo za kolik, proč, zda se mu to podařilo, anebo jestli to udělal úmyslně či jen náhodou. Máte skoro jistotu, že ten jehož mrtvolu vidíte rozstřílenou nebo jiným způsobem zneškodněnou je na sto procent živ a co nevidět se odkudsi vynoří, aby způsobil ještě větší zmatek. Abyste pak pochopili, že tento hrdina je už nadobro mimo hru, musíte vidět jeho hlavu alespoň na dvacet kroků od zbytku těla. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jakmile jde o prachy, tak se najde spousta lidí co pujde do nebezpečí a dělají si z toho legraci. Jenže když přijde na lámání chleba, tak ty prachy každej vrací a chce za každou cenu pryč. Říkám si proč vlastně?! Stejným způsobem si může každý z pětice náhodně vybraných lidí vydělat milion od milionáře Price, který si s nimi chce zahrát bláznivou hru... Jenže nic není na první pohled čím se zdá... 40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmové horrory o strašedilných domoch mám celkom rád. Je to zaujímavá téma. Avšak v prípade amerického filmu "Dom hrôzy" to na mňa vôbec nezapôsobilo. Nenašiel som si žiaden vzťah k postavám, nezaujal ma dej, predvídateľné ľakačky na mňa nefungovali, absolutne ničím ma to neprekvapilo. Nudil som sa od začiatku až do konca. Tento snímok je vraj remake rovnomeného horroru z roku 1959. Ten možno má svoje kvality a ak niekedy naň natrafím, rád si ho pozrem. No titul "Dom hrôzy" z roku 1999 už viac do svojho prehrávača nevložím. ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Nápisy na zdech a dveřích v nemocnici jsou v němčině. (Chatterer)

Reklama

Reklama