Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (409)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bylo to v počátečních ročnících navštěvování Sedlčanského gymplu, kdy byla jako třídní výlet zvolena návštěva pražského multikina kde mají tu zvláštní věc – dolby. A já, jelikož jsem jako jediný v takovém kině už byl (Ronin) jsem ze sebe udělal samozvaného odborníka přes prostorový zvuk a vůbec všecko a nakonec jsem velmi těžce nesl, že ze dvou filmů, které jsme měli na výběr jsem šel pouze já a skupinka amerikanistů, nebo lépe řečeno antičechystů (to je český, to bude trapný) na Charlieho andílky a celý zbytek třídy včetně třídního se i přes mé intenzivní protesty ohledně nevyužití dolby kvůli kterému jsme tady, vydal na Cestu z města. A všichni byli nadšeni. Nakonec jsem byl rád, že jsem nikoho nepřesvědčil, páč by mi pak bylo vyčítáno, proč jsem je tahal na takovou blbost, že to nebylo vůbec realistický a navíc to bylo hrozně nahlas! Já ale seděl bez dechu zabořenej do sedačky a užíval si tu krásně potrhlou akci, našlapaná soundtrack, tři krásky jak kroutí zadkem a smál se! Charlieho andílci jsou dokonalá nenáročná a velmi hezky natočená zábava. Kdo čeká víc, ať vypadne z města! ()

nigga 

všechny recenze uživatele

U mě je hlavní problém výběr ústřední dvojice Drew – Cameron (díkybohu za Lucy Liu, tu mám aspoň rád, a nakonec i Murraya, Curryho a Rockwella). Drew od hysterické role ve Vřískotu s strašným rozmazleným a skřiplavým hlasem Lucky Vondráčkové(moc díky Lucko, nejhorší je, že za to vlastně Drew ani nemůže), ať měla skvělou roli v Donniem Darkovi či v ET, já ji prostě nemůžu a nesnáším. A Cameron se svým drsným ksichtem na mě vůbec nepůsobí roztomile ani sexy, jak se v některých scénách urputně snaží, ale spíš komicky a dost nesympaticky(sorry, ty holky to musí bolet, ale já to tak citím), což mi zkazilo takřka celej film, kterej je sice nabušenej efektní akcí, ale to je tak všechno. 40% ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

kromě billa murraye , jehož jsou obě dvě hvězdy, tam není nic zábavnýho prostě jen sled efektních pohledů na tři ženský, o kterých sse tvrdí, že jsou pěkný. a znáte to, když se něco tvrdí dostatečně dlouho... zbytek snad doplníte sami. o ději se snad ani zmiňovat nebudu, protože to žádnej nemá. a s andílkama ze sedmdesátejch let to nemá společný vůbec nic. vlastně jo, název a jména. ()

castor 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně bylo? To je asi dotaz, na který je obtížné odpovědět. Prostě o třech holkách jedné soukromé detektivní agentury, které vrtí zadky, vypadají u toho náramně a ještě si efektně podají bandu nepřátel. Akce je hodně, je záměrně přehnaná, stylová a za každou cenu šílená, nutno podotknout, že i velmi dobře natočená. Humor místy docela dobře fungoval. Myšlenku, předpokládám, nikdo nehledá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na kosmetičku máš slušný pyrotechnický znalosti." Tak já se přiznám. Jsem jenom chlap a se dvěma ze tří Andílků jsem kdysi prožíval mokré sny. Má objektivita je tedy nulová. Andílci se mi zkrátka líbili takřka ve všech převlecích, mělo to svižné tempo, tepající muziku, skvělé taneční štěky a nejvíc mě dostalo zjištění, jak hrozně by mohlo být narušeno soukromí, kdyby mobily udávaly údaje o své poloze. Tenhle boj jsme už asi "chytře" prohráli, protože my analogoví hráči rychle vymíráme. Ale než umřeme úplně, tak chceme bavit a mně to s Charlieho andílky docela jde. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 93 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama