Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Terva 

všechny recenze uživatele

Byl to jen dojem, nebo je opravdu na začátku filmu vidět masku Michaela Mayerse a rukavici Freddyho a motorová pila a t d ... No jistě, že tam jsou! CITÁT - Zvědavost se nevyplácí......... Hudba Roba Zombiho tomu dodala ten správný démonický podtext. I vzhled Chuckyho je lepší. Tak tedy sex, Rock"n"Roll a blood - Chucky se vrací a je krvavější. Dostala mě scéna “Lechtivý chlapeček" to jsem úplně brečel smíchy. Ale to byla ještě jen taková hra, tedy sranda. Bude hůř. CITÁT - Sladké sny ty hajzle.......... Okolo 28 minuty sleduje Tyfany televizi. Chvilku je vidět i seriál, který tam běží. Jedná se o příběhy To je vražda, napsala. Posléze můžeme vidět Tyff v nádherném oblečení, které ji velmi seklo. Ale ona už to zas tak Tyff nebyla. CITÁT - Kvůli Barbie ztratíš srdce?.......... DIALOG: TYFF - Jé to je tak romantické. CHUCKY - Dávám jim šest měsíců. Tři, když s ním uteče....pak přijde k autu policista. Chucky vyndá nůž a povídá: Nóó, už dlouho jsem netrénoval. TYFF - Prosím tě schovej to, jsou devadesátý léta............... Další klasika a lehká parodie na další jiný film. Jedná se o hřebíky v hlavě jedné postavy a Chucky to komentuje slovy: Něco mi to připomíná...... CITÁT - Zasraná panenka............... Jsem spokojenější než u první trilogie. Spousta hlášek, více krve, Chucky je boží, Tyff je andělská a vynikající hudební doprovod. Tohle ocením čtyřma hvězdama a budu přemýšlet ještě o jedné, ale to až později. CITÁT - Dokud nás smrt nerozdělí............. Konec je perfektní. A jak Chucky povídal slovy Arnolda Schwarzeneggera - JÁ SE VRÁTÍM. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrátil... hezky se nám vrátil: s moderním faceliftem a novou přítulkyní po svém boku. Kromě několika krvavých mordů, suchých hlášek a manželských hádek se tu ale taky souloží a hulí tráva. Nadhled tvůrců tím ale nekončí, jelikož fanoušky potěší i spousta odkazů na jiné hororové ikony jako jsou Freddy, Jason nebo Pinhead. Po Andym naštěstí už ani stopy. Místo něho je tu hollywoodská krasotinka Katherine Heigl, která sice bradavky neukáže, ale kulisa je to pěkná. Slušností bude zmínit metalový soundtrack, v němž našly prostor kapely jako White Zombie, Slayer, Motorhead, Judas Priest nebo Coal Chamber a Static-X. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu se může směle považovat za výborného režiséra přes restarty. Dokázal nemožné když vrátil na hororovou mapu důstojně pana Krugera s mistrem Jasonem. Ještě dříve ovšem vdechl znovu život do zlobivé panenky Chucky. Odlehčený příběh mě sednul a potěšila vynikající narážka na jinou legendu Hellraisera. Za nejlepší scénu považuji, jako asi každý, sexuální chvilku ve které se Tiffany ptá jestli má Chuck gumu, ten jí odpoví že je přece celý z gumy, tak nač. Nač jej ona upozorní že z plastiku. Chucky ve spojení s Tiffany se moc neupejpali a jejich vraždící apetit byl ukojen 10 kousky. 50% PS: Málem bych zapomněl na vynikající playlist. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Chuckyho zmŕtvychvstanie a prekvapujúco nie len v doslovnej podobe. Zaštopkaný Charles Lee Ray oprášil svoj ostrovtip, naverboval nevestu z plastiku a vydal sa po stopách medailóniku, čo bol s jeho telom pochovaný. Už z popisu je zrejmé, že pôjde o ťažké béčko, aké je natočené s takým nadhľadom, že počas väčšiny stopáže nezlezie úškrn z tváre. Filmom srší hromada bizarných situácií, ktorým jednoznačne vládne svadobná noc bez gumy. A čo z nej vzíde prezrádza názov nasledujúcej epizódy. Nová trilógia odštartovala podobne svižne ako tá stará. Jej výhoda spočíva v tom, že vie kde je jej miesto, čo prezradí početnými odkazmi na kolegov v zbroji. V tomto merítku zas vládne klincový Pinhead. Po nemastnej trojke znovu vzrástol záujem o sériu, som zvedavý s čím vyrukujú tvorcovia najbližšie. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu lze zahlédnou loutky ze série Mistr loutkář. (Caelos)
  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama