Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hned dlouhá úvodní scéna se šéfem hračkářského koncernu napoví, kudy se Chuckyho příběh bude tentokrát ubírat. Úkrok k černé komedii je ještě výraznější než minule. Nicméně tam, kde mizí hororová atmosféra přibývá na nápaditosti ve vymýšlení, jak by panenka mohla vraždit dospělé lidi. Na řadu tak přijdou břitvy, nože, pasti či výměna slepých nábojů za ostré, ale třeba i takový infarkt. Chucky je opět nenapodobitelně roztomilý kamarád.  Herci sice příšerní, scénář bych možná sepsal taky, ale jinak naprosto nezávadné a povedené hororové béčko, tak jak má být. Kdyby taková byla všechna.  Třetí pokračování, tedy za tři. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Film s veľmi nízkym IQ. Chucky má stále štýl, ale jeho tretí záťah pripomína skôr pilot k televíznemu seriálu. Andy narukuje do armády, Chucky za ním a vojna môže začať. Aspoň to sľuboval námet, lenže armáda je pre maloletých a kde je veľa detí sa toho v komerčnom horore moc premlieť nedá. Vraždy s pár výnimkami dospelých nemajú nápad a záver v lunaparku je iba zúfalou snahou prísť s niečím novým. Ono to celé pripomínalo viac tábor pre skautov, aspoň že mladý Andy zmenil predstaviteľa. Kto pozeral Supermana, určite v ňom spozná pisálka z Daily Planet a popravde keby sa každú chvíľu nesprával ako nemysliaci pako, ľahko si získa sympatie. Takto sa stal obeťou slabučkého scenára aký pokračuje v klesajúcej tendencii kvality. Už teraz sa bojím kam povedú ďalšie Chuckyho zmŕtvychvstania. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrací za už povyrostlým Andym na vojenskou školu, kde si vyhlídne mladší krev a Andy jako jediný, který ví co Chuck dokáže, tomu chce zabránit. Trojka má překvapivě nízké hodnocení, i když jde opět o solidní pokračování, které nutí diváka koukat namísto toho, aby zíval nebo ještě hůř - usínal. Třeba mladší generace již tento kousek neocení, ale já, patřící k výrostkům klubající se na svět v začátcích devadesátých let, se ještě budu klanět a děkovat za dětství plné strachu a dívání se do černých koutů, zda tam náhodou jedna panenka s kuchyňským nožem nečíhá. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle už je spíš taková fraška. Ač je rozdíl mezi první a třetí dílem jen tři roky tady se děj posouvá hned o 8 let. Andy je poslán na vojenskou akademii.. Po letech se firma rozhodne znova vyrábět panenky a samozřejmě použijou zbytky z minula kde je i sračka s Chuckyho a hned první výrobek dají šéfovi jenže je to jak jinak než Chucky a ten se o šéfa hned postará a zjistí kde se nachází Andy. A sám se mu pošle jako balík. Jenže balík má předat malý černoch Jerry rovněž kadet akademie a ten si ho nechá jelikož si sním Chucky povídá. Andy to zjistí , ale nedaří se mu to vymluvit. A tak postupně zařvou náký vojáci a Chucky se snaží stále získat tělo pro sebe. Poněkud divné je že jsou tak blízko lunaparku, když tam hned za bukem střílí (to by jim asi normálně neprošlo), pak se to celé přesune právě do lunaparku do domu hrůzy na finále. Je to už hodně slabé a o ničem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatímco v minulých dílech Chucky ne a ne umřít, tady je hotovej skoro okamžitě. V jedičce přežil plameny i kulku do srdce. Ve druhém díle si moc nerozumněl s kyselinou. V tomhle spadne do větráku, takže odpadají záhadné znovuvzkříšení. Tento díl hodnotím jako velice slabý a svým způsobem zbytečný. Nevím co tvůrce nutilo, aby již po uplynutí jednoho roku přišli s dalším přírůstkem do rodiny. Ve filmu se mě líbila scéna u holiče, ale to samozřejmě film nezachrání. Další body tedy dolů. Vidím to na 35% Na závěr ještě tolik oblíbená statistika. Celkový počet mrtvých: 7. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)

Reklama

Reklama