Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chalupův článek a jeho zlovolné ohlasy otřásly v minulém dílu Blažejovými životními jistotami. Intriku nese velmi těžce, nemůže bez své práce žít. Ina (A. Čunderlíková) se proto ujme iniciativy a požádá rodinu Bártovu o službu. Veronika (T. Vilhelmová) se ujímá žaloby na novináře Chalupu. I starosta Jáchym (J. Hanzlík) si přeje, aby se primář bránil, protože pomluvy brzdí privatizační projekt. Blažej ovšem netuší, kdo na ministerstvu na projekt nejvíce spěchá. Pooperační komplikace starého pana Vojíře přetrvávají a zastupující ředitel Verner (J. Langmajer), který se bojí Vojířova syna, advokáta (M. Dejdar), nařídí, aby si dr. Čeňková (E. Balzerová) vzala dovolenou. Místo ní přijde na oddělení dr. Šulcová (D. Šinkorová). (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schopný scénárista by dokázal z dialogu tak jasných charakterů, jaké představují Ina s Blažejovou - Bártovou, něco vykřesat. Tady to šlo do vytracena. K "rasismu" už se ani vyjadřovat nebudu, tady je poznat i na hercích, že si při hraní těch scénu museli v duchu klepat na čelo. U Cvacha se naštěstí pokračuje v jeho částečném zmoudření, které mu v jiném dialogu se Sovou napsal už před dávnými lety Dietl. Ale věštkyně se svými kořeny a štěstím byla dobrá. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To se nám to Ina rozpovídala. Bravo. Pěnkavová se na konci zachovala zcela nesmyslně. Škoda. Myslela jsem, že aspoň jedna dějová linka bude stát za to. Cvach a dramatická hudba. Měla jsem skoro husinu z toho. Chybí mi Abrahámův projev z původních dvou sériích. Tohle je slabý odvar. Není to ono. Když tenkrát křičel na doktora Sovu mladšího, bylo to úplně o něčem jiném. Škoda. Jinak stále stejné. Nijak zajímavé, ale vydržet u toho se dá. "Mirku, ty seš jak malej Jarda". Scéna s věštkyní trapná, ale asi to bude mít nějaký význam, ty kořeny... Stovku za ně je ale až moc. ()

Reklama

Reklama