Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neholduju burgrům ani hulení, ale místy jsem se u téhle ulítlé komedie opravdu bavil. Zvláště pak fekální bitva dvou buchet stála za to, stejně jako ten pohovor v kanceláři či Hnusákova odtahovka a jeho buchta v baráčku. Jo tyhle momenty jsou vážně k pousmání, ale místy to bylo až nehorázně trapné. Nevím, co na tom tolik lidí vidí jako kult, já v tom vidím průměrnou podívanou, pár srandovních hlášek a situací a „Finče“, který se tu nachomýtl z Prciček… ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Videl si prsia Katie Holmesj?“ – „Áno.“ – „Aké boli?“ – „Poznáš holocaust?“ – „Hej.“ – "Tak úplný opak.“ Takmer výborná bláznivá komédia, na kilometre vzdialená od väčšiny bežných bláznivých komédií. Stačí, ak ste mladí (alebo duševne STÁLE mladí) a užijete si ju. Na scény „Močenie v lese“ alebo „Marihuana zabíja“ nezabudnete. Len "tiger" a "sračková bitka" sú troška prehnané, ale ak sa aj vám páčilo HEJ, KÁMO, KDE MÁM FÁRO?, toto je približne rovnaké, len ešte o čosi lepšie (obidve snímky nakrútil Danny Leiner), lebo títo herci sa mi páčili viac, ako duo Stifler/Kutcher a je to o čosi drahšie, čiže to pôsobí viac filmovejšie resp. menej televíznejšie. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/komedia/33-pofajcime-uvidime-60- ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem se za své hodnocení naposledy tak nenáviděl. Co ale dělat s filmem, jehož syrové ztvárnění vztahu mladého perspektivního indo-američana s metr čtyřicet vysokým paklem haše vám vžene slzy do očí v dojetí nad tím, že na světě existují větší idioti než vy. Kdyby ten film měl o hodinu víc, jdu na pět, protože pak už je všechno jedno. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

A ste ešte nevideli, tak vám film sprostredkujem pomocou jednej scénky. Ak vám bude pripadať vtipná, film si pozrite, ak nebudete absolutne chápať, neriešte ho. Náš hrdina močí v lese pri kríčku. Príde chlapík, začne močiť hneď vedľa neho do rovnakého kríčka. Harold, či Kumar, už si nepamätám, sa ho pýta, prečo močí hneď vedľa neho. Chlapík sa začne rozčulovať, že či patrí tento krík jemu, či si ho kúpil a tak podobne. Chápete? Pohúlili ste? ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Zahúlime uvidíme má to šťastie, že nepôsobí až tak odťažito pre normálneho diváka a občas ponúkne dáky ten morbídnejší humor. Dakedy to zúčastneným nevyjde, ale priznajme si, v iných béčkových komédiách sa to stáva ďaleko častejšie a naviac, neponúkajú prinajlepšom žiadnu zaujímavú road tour. Čiže stráviteľné. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Když je Kumar (Kal Penn) na pohovoru na medícně, je možné všimnout si, že hrníček na stole během scény několikrát mizí a opět se objevuje. (SalamanderG)
  • Dýmka, ze které Goldstein (David Krumholtz) a Rosenberg (Eddie Kaye Thomas) hulí, je vyrobená ze šofaru, což je hudební nástroj vyrobený z beraního rohu, používaný například při oslavách židovského svátku Jom kipur. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama