Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pro pokerové hráče je tenhle film asi povinnost, ale na mě je tam moc pokerovýho slangu. Nevím, jestli by mě to bralo, kdybych neznal aspoň trochu pár pravidel. Ale takhle mě to celkem bavilo. Matt Damon i Edward Norton v rolích, které jim sedly, ale nejlíp to zahrál John Malkovich, jehož rusák s přízvukem neměl chybu. Jinak je to ale film, kterej se nemusí vidět dvakrát... PS: kdysi jsem tomu dal 5 hvězd, ale fakt nevím proč... ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

No kto by nechcel hrať svetovú sériu pokru? Čaro blafu, švindlu a poker fejsu ma vždy fascinovalo. Táto "hra" sa naozaj podarila. Ale z iného pohľadu chcem podotknúť, že sa môže stať, keď cielene nevyhľadávate tematiku kasín a pokru, film vás nemusí až tak baviť. Oceňujem bravúrne výkony hlavných hercov, a tiež Malkovicha s tými jeho keksami a ruským prízvukom .) Všimla som si, že Norton vo filmoch často dostáva nakladačky, a musím uznať, že mu to sekne. A tiež chcem takú tattoo! ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice nerozumím ani základním pravidlům pokeru, ale i tak mi různé filmy o hazardních hrách přijdou atraktivní (Hráči se Stallonem, Oko bere se Spaceym, atd...). Ovšem Hráči s Damonem a Nortonem mi přišli jako jedna velká nuda. Nemělo to vůbec spád, což byla obrovská vada na kráse. Malkovichova role byla fajn, ale ten nedostal bohužel moc prostoru. Film s takovými velkými herci by měl mít vysokou úroveň, ale Rounders se dají charakterizovat pouze jako lehce nadprůměrná záležitost, kterou si už jen tak znovu nepustíte. 60% ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak je v pokeru důležité umět se ovládat, jinak přijdete o vše. Hlavní záporák, rus který stále rozlepuje a chroustá své sušenky je docela zvláštní, ale film se mi jako hráčí pokeru docela líbil. Nemůžu přeskočit to že bylo zmíněno i několik jmen opravdových pokerových profesionálů což musím ocenit. Pokud hledáte film s pokerovou tématikou tak rozhodně doporučuji ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)
  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)

Reklama

Reklama