Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem fanda filmů z hráčského poker-prostředí, tak tady musím svůj názor změnit. Pěkný příběh dvou kluků, kteří když nemají v kapse karty a nebo žetony, tak jako kdyby nežili. Celý film má svižný průběh a já jsem se ani minutku u filmu nenudil. Na kvalitní herecké výkony Matt Damona na kterém bylo vidět, že mu role opravdu sedla jako ušitá, a jeho "povedeného" parťáka Edwarda Nortona, který ho vždycky zavede do průseru a Johna Malkoviche jako ruského KGB-pokermana se mužete spolehnout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, který o sobě může říct, že má v sobě všechno, co by kvalitní americký film měl mít. Mladého jalovce Matta Damona, kterej vypadá, jak z nějaké místní High School, rapla Edwarda Nortona, který ho okamžitě po návratu z báně zavede do průseru a příběh, který si hraje na přátelství, ale přitom jde hlavně o přežití dvou lidí v dnešním světě. To vše propojené karetními orgiemi, výbornými napínavými scénami, ale i sladkými momenty, bez kterých byste si americký film devadesátých let nedokázali představit. Nuda to ale rozhodně není. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodil ještě na základku, z kámošama jsme strašně rádi hráli poker. A najednou se objevil tento film. Všichni jsme si řekli, že se na to podíváme a podívali. A další den jsme si ve škole povídali o filmu a hráli přesně tak, jak v tomto filmu. Pro nás byli Hráči kultovní pokerovský film. A mě se nehorázně líbil a to jsem ještě o kvalitách filmových zážitků neměl ani ponětí. No a teď, když jsem to viděl po několika letech, musím jen souhlasit s mými pocity tenkrát. Ten film je opravdu skvělý. Nejen pro děj, který je vcelku klasika, ale to vyjádření jednotlivých postav. Matt Damon zahrál dobře a jeho postavu jsem mu věřil každou minutu. No a Edward Norton, ten se role zhostil velkolepě. Hlavně to, jak dokázal být povahově tak akorát na ranu. Prostě kámoš, kterej zvoře, co se dá. K tomuto snímku se budu velice rád vracet, jednak proto, abych zavzpomínal na svoje mládí, a taky protože je to vyloženě kvalitní film. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Není film, kde by si Edward Norton nezahrál problémového a diskutabilního člověka. Tenhle film přesně vystihl slovo poker a jeho vedlejší omamné účinky. Poker je jedna z mých nejoblíbenějších her a zároveň závislostí. Ještě se Snookerem je to pro mně Gentelmanská a chlapská historická mocnina. Tento film bych srovnal s Barvou peněz, která u mně zvítězila stejně jako tenhle film svým příběhem a svojí herní podstatou. Při závěrečném nervydrásajícím finále proti cizojazyčnému ruskému fousatému mistrovi jsem vypotil snad dva litry potu. Neskutečně mně celý film chytnul a já se ho držel až do poslední minuty. Film má krásnou pointu, že poker je loterie a poker není jen o štěstí. Velká bomba, mohu doporučit! ____Žiju, když riskuju. Zbytek je jen čekání. ____ ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)

Reklama

Reklama