Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvyprávěné, skvěle zahrané, dobře hudebně podkreslené a k tomu správná dávka napětí. Kdo si v životě alespoň párkrát v životě zahrál texas hold'em o opravdové peníze, tak má určitou výhodu v tom, že ví jaký je pocit z parádní výhry nebo jaké to je prohrát uplně vše během děsně krátkého okamžiku a v tomhle filmu to dokázali vystihnout velice věrohodně. U mě totální spokojenost. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

tri body pekne po jednom každému z trojice hercov za to ako hrali, ale nič viacej, Čakal som totiž niečo ako W. Huntinga v kombinacii s Bournom v gangsteršejšom prostredí. Ale z Deamona žiaril len jeho inteligentny pohľad a čelo, Norton si odviedol svoje umenie, a Malkovich ? ten dal filmu trosku osobitý typicky svojský šmrnc, rozhodne kvalite filmu pomohol. To je asi všetko, "jajkat" nad filmom nedokážem, a viem, že čoskoro naň zabudnem. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Matt Damon nezklamal a i s kartami v ruce mu to jde víc než dobře. Nějak si nedovedu představit, že by hrál někoho, kdo nepobral moc rozumu, protože všechny ty role inteligentních lidí mu padnou jako ulité. Touha vzít do ruky karty a hrát dokud nedojdou peníze je z tohoto snímku cítit každým okamžikem a možná se ten pokr taky někdy naučím :). ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Není film, kde by si Edward Norton nezahrál problémového a diskutabilního člověka. Tenhle film přesně vystihl slovo poker a jeho vedlejší omamné účinky. Poker je jedna z mých nejoblíbenějších her a zároveň závislostí. Ještě se Snookerem je to pro mně Gentelmanská a chlapská historická mocnina. Tento film bych srovnal s Barvou peněz, která u mně zvítězila stejně jako tenhle film svým příběhem a svojí herní podstatou. Při závěrečném nervydrásajícím finále proti cizojazyčnému ruskému fousatému mistrovi jsem vypotil snad dva litry potu. Neskutečně mně celý film chytnul a já se ho držel až do poslední minuty. Film má krásnou pointu, že poker je loterie a poker není jen o štěstí. Velká bomba, mohu doporučit! ____Žiju, když riskuju. Zbytek je jen čekání. ____ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)

Reklama

Reklama