Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ačkoli tady někteří s rovnávají s Ritchiem (chápu, gangsterka z anglie musí být přece inspirovaná Guyem Ritchiem ...nebo ne?!), každopádně tohle je film vtipnej, svižnej a zábavnej i parádně obsazenej. No a kurva z Ritchieho tam nic nevidim. Tak proč? Protože bagr na zastávce. Jste pitomci. Pecka film. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tu psali ostatní. Nehrát v tom Jasckson a Carlyle, asi by to zapadlo do průměrných mafošských filmečků.  Ale tihle dva z toho udělali neskutečnou jízdu a ke konci si všimnete, že vás tak trochu od křeče bolí koutky  od smíchu. Ne od takového, že by jste se svíjeli v křesle, ale od toho kdy máte na tváři letmý úsměv a to skoro celý film.  Je to takové parádně britsko - americké se vším všudy. Navíc stará dobrá Anglie se Skinheads, dnes už prakticky vyhynulým druhem subkultury. A abych nezapomněl, nádherná Emily Mortimer se kterou bych si taky rád dal vanu.  Už od prvopočátku si to samo ze sebe dělá bžundu a tím, je to opravdu zábavné. Musím říci, že po delší době jsem se u komedie zase jednou dobře pobavil. Dávám za 4 modré lentilky' * * * * ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

miluji FC Liverpool, a kdyby se v tomhle dílku nic jiného nestalo, scéna jak Carlyle nakráčí do hospody plný unitedpigs a zvedne rudej prapor, je prostě satisfakce za všechny promarněný šance na titul v posledních 20. letech a prohraných derby právě s těma manchesterskejma blBÉČKAMA, ale právě že tenhle film je opravdová jízda,která se točí kolem vzniku nový návykový látky a té již prověřené-fotbalové, která mě bavila víc než všechny Gájričárny dokopy. Takže recept na opravdovou jízdu je tak prostý, maniaka z transpotigu promíchejte s maniakem s Pulp Fictions, destilujte nějakou dost drsnou anglickou kostí, derivujte záporákem s ksichtem MeatLoaf, no a aplikujte s nádechem BigRedDerby a je zaděláno na fakt nekorektní zábavu. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Fuck! Mother Fucker! Liver-Fuckink-pool! To já jen, aby jste se připravili na tu zběsilou jízdu, kde snad každá druhá věta obsahuje modifikaci tohoto prapodivného slovíčka. Tzn. neskutečně cool dialogy, které si drží zdravou nadsázku, vtipnost a především černočerný humor celého filmu. Ten je adrenalínovou přehlídkou střihačského řemesla, s vtipem a akcí, nenepodobnou např. Sbal prachy a vypadni. Hodně dobře natočená a zábavná podívaná se skvěle padnoucím obsazením! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)
  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama