Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Murphy se vrací coby lékař, který má schopnost mluvit se zvířaty. Tentokrát v roli obhájce "zvířecích práv" v první stávce uvnitř zvířecí říše. Doktor Dolittle ma tolik dvou a čtyřnohých klientů, že je nemůže ani zvládnout. Jenže oni chtějí víc než návštěvu jeho ordinace. Hájí les před bezohlednými lidskými projektanty. A kdo jiný by měl být nápomocný, než doktor Dolittle! A doktor má plán: najít ohrožené druhy, chráněné zákonem. Najde osamocenou medvědici Avu, která žije v lese odsouzeném k zániku. Ale potřebuje partnera - a Dolittle si myslí, že ho našel. V cirkuse. Archie, cirkusový medvěd, nechce nic slyšet o stěhování k nové družce. Ještě že doktor mu vysvětlí, že jeho místo je právě v přírodě a právě u Avy... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem, a tak tenhle film opravdu není moc vtipný a spíše jede na to, že to bude trochu emotivní a roztomilé. To je ale bohužel celkem málo, což je opravdu škoda. Eddie Murphy je dobrý herec, ale jednoduše se rozhodl, že v tomhle období bude dělat komedie, které ale nakonec nejsou tak vtipné. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

No, jednička už je taková trochu klasika, dvojka se na ní pokouší navázat a trpí neduhami druhých dílů. Není to úplně ono, ale odpad to taky neni. Murphy se snaží být za každou cenu vtipný, bohužel je mezi vtipností a trapností občas jenom tenká linka.. Ovšem musíme to brát jako rodinnou komedii, na nic jiného si Dolittle nehraje, a myslím, že děti z komedie o zvířátkách mají vždycky radost, navíc, když jim mohou ještě rozumět. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem snad viděla úplně poprvé, ani v televizi nebo jako malá jsem pokračování nezastihla a ani se nedivím. Je to děsný. Jedničce se to ani za mák nevyrovná. Jasný, postavy tam jsou stejný, ale pardon ten příběh s tím medvědem šel prostě úplně mimo mě. Nebylo to vtipný, nudilo mě to, prostě to nefungovalo. ()

Lucilay 

všechny recenze uživatele

Ten film by byl i dobrý, kdyby už sám o sobě neuváděl lidi v omyl, třeba s krávami, kde ukazují tou jejich "stávkou", že krávy dávají mléko samy od sebe po celý rok. A pak se divíme, že je tu tolik tupců, co nevědí, že ta kráva dává mléko jen, když má tele. Takových desinformací je ve filmu více, a proto nelze dobře hodnotit. ()

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Pokračování zábavné komedie kde se můžete podívat do světe kde i google translate nestačí. Je to zábavné, vtipné a nejspíš to pobaví všechny především nejmenší diváky. Co na tom, že když se na to podíváte z dálky, tak zjistíte, že je to vesměs blbost, ale i když si to uvědomíte, tak vám to stejně bude jedno a kdykoliv se k tomu vrátíte, protože jenom jeden doktor zvládne mluvit se zvířaty a při tom vás skvěle pobavit. Na dlouhé zimní večery naprosto ideální film a doporučuji. Ovšem pokud od toho budete čekat film, který vás má zaujmout a vyplnit večerní filmovou atmosféru asi šáhněte malinko jinam, jelikož je tohle takový dobrý svěží film, který se nebude hodit do vážnější atmosféry nebo do specifikovanějšího smyslu pro humor ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Arnold Schwarzenegger namluvil bílého vlka. Má jedinou větu: "Hasta la vista, baby," kterou říká při konfliktu s řidiči náklaďáků. (HappySmile)

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama