Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle ušlo. Film splnil svůj účel komedie. Příběh je zde sice velmi jedoduchý a nedává často moc smysl, ale několikrát jsem se zde zasmál. Navíc jsem zde byl několikrát překvapen zda to není český herec a ejhle. Ona tu doopravdy hrála spousta Čechů a Slováků. Dalším překvapením byl Matt Damon, kterého jsem tu tedy fakt nepoznal a musel jsem si vygooglit kde teda byl. ,,Scotty doesn´t know" ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Komedie o teenagerech snažících se zasunout, pokud možno poprvé a pokud možno do všech děr v okolí naráz, vážně moc nemusím, ale Eurotrip mě smíchy rozbil jako málokterý film. Možná je to tím že o to "poprvé" tu zas tak moc nejde a určitě i tím že tu nejde o retardovanou snahu o vtipnost prostě tím že všude stříkají roztodivné tělní tekutiny. Prostě mě tahle smršť skvělých cameo roliček a pohodový typ humoru hodně sednul... vlastně mi hodně připomínal praštěnost a satyričnost skečů Monty Pythonů. Sice ne v tak extrémně ujetém podání, ale pořád na míle vzdálenému americkému průměru a to i přes fakt že je to vlastně totálně americký film parodující Evropu... navíc, mám dojem že Amerika to tu schytává úplně stejným dílem a k tomu z celého filmu silně čiší dojem závisti a obdivu ke svobodě a nespoutanosti starého kontinentu. Samozřejmě pár gagů už je spíše nudných nebo až skoro trapných, ale ty by se naštěstí daly spočítat na prstech jedné ruky... té slovenské ruky, kterou táhne v tlamě karedý pes. 9/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Scotty Doesn't Know ,2. My Generation ,3. Wild One ,4. 99 Red Balloons ,5. In the City ,6. Shooting Stars ,7. Nonchalant ,8. Scott Doesn't Know [Euro Version] ,9. Make My Dreams Come True ,10. Du ,11. Les Promesses ,12. I Love Marijuana ,13. Turn It Up ,14. Get Loose , ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Scott (Scott Mechlowicz) narazí v e-mailu na německé slovíčko "zussamen". Takové slovo v němčině neexistuje, správný tvar slova je "zusammen". (Stocki)
  • Pôvodne mal byť film dlhší, ale neskôr z neho vystrihli viacero pasáží. Vzniklo aj viac alternatívnych záberov. V snímke nenájdete scénu na letisku, šachovú partiu s chuligánmi, spievanie s chuligánmi v autobuse, fotenie Cooperovho (Jacob Pitts) prirodzenia vo vlaku, erotické chladenie Jenny (Michelle Trachtenberg) colou vo vlaku, úteky pred platením v reštaurácii vo Francúzsku, ubytovanie v turistickej ubytovni plnej mačiek, stopovanie s pomocou predností Michelle Trachtenberg, rozšírenú scénu pálenia vo Vatikáne, ďalšiu bitku s "robotom" a ešte jedno stretnutie s úchylným spolucestujúcim s vlaku, tentoraz v Ríme. (dobso)
  • Před bránou ve Vatikánu, kdy Jenny (Michelle Trachtenberg) říká strážci, že Cooper (Jacob Pitts) je retardovaný, má zbytek zmrzliny a jí košíček. O záběr později má opět celou zmrzlinu s velkým kopečkem. (Reek)

Reklama

Reklama