Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Liberty Wallace je manželkou a současně obchodním partnerem bohatého zbrojního magnáta Victora Wallaceho. Jednoho dne se její cesta na pravidelnou schůzku s milencem, hercem Russellem, změní v drama, když jí cestu zkříží tajemný střelec. Muž, který si říká Joe, přepadl v šatně divadla Russella, chystajícího se na představení, spoutal ho a umístil do šatny časovanou bombu, která je sice nastavena na devadesát minut, současně však reaguje na prudké pohyby a zvuky, které ji přivedou k explozi okamžitě. Potom zavolal na mobilní telefon Liberty, řekl jí, co udělal a přikázal jí, aby se přímo na náměstí v blízkosti divadla připoutala želízky k pojízdnému stánku s hot dogy. Potom jí prozradí, že ve stánku je umístěna další bomba, která exploduje, pokud zavěsí, nebo se jí vybije baterie. A navíc ji má na mušce speciální odstřelovačské pušky, jednoho z úspěšných výrobků zbrojařské společnosti, kterou Liberty zdědila po svém otci. Zpočátku nemá Joe žádné požadavky, ale nakonec vyjde najevo, že jeho malá dcera byla ve škole zastřelena spolužačkou s pistolí, kterou vyrobila její továrna. Netají se tím, že Liberty zabije, dává jí však na vybranou. Může zemřít jako hrdina, pokud přizná špinavé obchody své společnosti a politické čachry stojící v jejich pozadí. A protože je Joe bývalý agent CIA, je jisté že zneškodnit ho nebude snadné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Taková předvariace telefonní budky. Na takovéto laskominky já si potrpím. Nevýhoda tohoto kýče je v naprosto nulové atmosféře, nesympatičtí herci a námět zbytečně moc rozklepán na nejtenší plátek masa. Wesley Snipes(r) skoro neumí mluvit a americké hrdinské činy se tu objevují u každého kolemjdoucího.Jediná záchrana je zde neustálý prst na spoušti a poměrně dosti mrtvých. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mierim na vás vašou najpredávanejšou zbraňou. Aký je to pocit?“ Wesley Snipes je v prdeli. Mne osobne sa minimálne od Bladea páči, má v sebe iskru, energiu. Ale pozerať sa na to, ako skĺzava od áčkarských filmov do videoprodukcie á la Seagal , ma fakt nebaví. Jeho zúfalý pokus o kópiu Telefónnej búdky (ale z pohľadu Kiefera Sutherlanda) nevyšiel. Hoci som mu pôvodne chcel dať až 2*, uvedomil som si, ako strašne som trpel už prvú hodinu. Sniper neponúka atmosféru, ani napätie a dialógy sú strašné. Fiorentino je nesympatická, Oliver Platt má len cameo a Wesley tu vyzerá presne tak, ako si predstavíte keď sa povie "Wesley Snipes stojí v miestnosti a pokúša sa hrať". ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh natočen celkově nudným způsobem. Wesley hraje jako obvykle drsňáka tedy v tomto příběhu snipera. Celý příběh se odehrává na jednom místě kde Wesley vyhrožuje herečce Lindě Fiorentino, která si patřičnou roli příliš neužívá. Částečně zajímavý film, který kazí atmosféra a herecké výkony nějakých herců, tedy kromě Wesleye. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Wesley není jenom kliďas, ale to musíte v tomhle filmu posoudit vy sami. V Demolition man to bylo jasné v Bladevi snad také, ale tady? Schválně kdo z vás s ním bude sympatizovat a kdo se postaví proti němu. Mám asi divné kamarády, protože se rozdelili na dva tábory a já jim říkám:Kašlete na to je jen film a ještě k tomu není moc dobrej ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Snem asi žádné mladé ženy není postávání uprostřed náměstí s vědomím, že si na ni ukrytý sniper již dávno seřídil mířidla. Navíc kotník připoutaný ke stánku s výbušninou skýtá přibližně nulovou možnost zběsilého úprku. Pohlednou Liberty taková situace rovněý betěší a je pro ni o to horší, že je zvyklá rozkazovat. Teď však musí poslouchat telefonické střelcovy pokyny a doufat, že nebude adresátem vystřeleného vzkazu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film sa odohráva v USA, no v niektorých scénach môžeme v pozadí na budove vidieť kanadskú vlajku. (newstedson)

Reklama

Reklama