Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší zvěst, že "K3 má příběh", mě udolala natolik, že jsem se nechal přemluvit nadšenými rodinnými komentáři televizního programu a zhlédl jsem také - abych po "moderních" prostřizích fotbalového zápasu s prostřihy na Moniku Absolonovou, hluboce litoval. Za to, že jsem si trilogii vážně střihnul celou, jsem na sebe asi i trochu hrdý, ale divákův masochismus je to stále stejný. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Když jsem v jedné recenzi četl, že "prodavače, kterého hraje Richard Genzer, ve filmu neustále pod pultem někdo feluje", začal jsem se děsit... Kameňák 3 má příběh!!! Promiňte, ale nehodlám tomuto "filmu" dávat hvězdičky navíc kvůli věci, kterou ostatní snímky disponují jaksi "mimochodem." Scénáristická bezradnost je zde znát víc než předtím, jelikož věty "Ty jsi blbej/blbá" tvořily podstatnou část "hlášek" filmu. I já jsem se ze začátku asi čtyřikrát zasmál, ale pak už to, jako ostatně u kažého Kameňáku, šlo rapidně dolů. Absolutní dno předvedli Monika Absolonová a Dolly Buster. Jsem rád, že máme ty tři příšerné roky za sebou, ale při pomyšlení na to, že Zdeněk Troška začne opět kurvit českou pohádku, nevím, zda mé vydechnutí bude tak hluboké... ()

Reklama

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dno úpadku českého filmu. Všechny ostatní trapárny typu Post Coitum nebo Román pro ženy jsou ve srovnání s tímhle humusem pořád veledíla hodná přinejmenším Českého lva, ne-li Oscara. Nic horšího už vzniknout nemůže, leda Kameňák 4, kam by Troška mohl obsadit "hvězdy" ze Superstar, z VyVolených a z Big Brothera... ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přátelé! Zdenda Troška to opět dokázal! Nejenže opakuje "úspěch" svých Kameňáků už potřetí, ale dokonce své výkony dotváří jako malíř své vrcholné dílo. Je to on, který mění pohled lidí mladých na Českou filmovou scénu a který starším dokazuje, že se umí zasmát jeho kameným vtipům, které jsou páleny na diváka rychleji než kulky z rotačáku Arniho (Schwarzenegger). Je to neuvěřitelné, jak tento malý usměvavý chlápek dokáže jednoduše vstupovat každým rokem do historie a poupravovat hranice kinematografie. Měli by jsme mu všici vzdát holt. Jednou bude mít sochu. Nevím jestli bronzovou ani jestli bude v Hošticích. Je však jasné, že někteří znás ho do posledních minut svého života půjdou uctívat svou močí a pohledy opovržení(nebo snad obdivu). Jeho socha jistě vydrží dlouhá léta a přežije většinu svých obdivovatelů a jednou, třeba jednou se k němu generace budou vracet a vzpomínat na jeho krásné české komedie. Ano přátelé tohle všechno se stane a vlastně už se to děje. Ano mistře, jste génius a po smrti budete jistě uznáván i svými kritiky, kteří vaše myšlenky dostatečně nepochopili. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně všechno vůbec bylo? Po zkouknutí třetího dílu mám takový lupavý pocit, že od jedničky do trojky je všechno točené podle šablony, akorát se do toho přidává jiná kopa kameňáků a příběh se zhoršuje a zhoršuje. Teď už do toho zapletou fotbal a kopu cikánů, kteří se s tím perou a já si za živa nedokážu vzpomenout na něco, co by mi tenhle film s příjemným zněním připomnělo, že je to docela ještě zábava. Ale to nejde. Trojka už je totiž, fakt už velká kravina, která možná baví, ale jenom v určitých sekvencích a hlavně tím, jak si autoři věřili a mysleli si, že úspěch už má trojka předem jasnej, minimálně tím, jak se o tom zase bude dlouho mluvit. Ale jak to nakonec dopadlo co? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)

Reklama

Reklama