Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už stojí v hlbokom tieni predchodcu. Zápletka s vražednou pestúnkou čo si spraví zálusk na Festera predznamenáva ďalšiu pohodovú jazdu. Lenže tá sa rozbieha pomaly a s vedľajšou líniou z letného tábora zbrzdí tempo úplne. Ku koncu sa navyše dostaví záverečný hrebíček do rakvy v podobne romantického vzplanutia so všetkými škaredými vecami čo na filme nemáme radi. Skrátka rozprávková zaľúbenosť mládeže bez nadsázky, presný opak štýlovosti Gomeza a Morticie. Popravde, že s niečím tak lacným vyrukujú práve Addamsovci som nečakal. Ešteže tento diel zachraňuje zopár dobrých hlodov. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování se zcela drží originálního stylu jedničky, navíc ani příběhově nevaří z vody: Addamsovo odolné miminko Pubert, zamilovaný Fester omotaný kolem prstu chůvy/vražedkyně Debbie, sluníčkový tábor pro exaltované děti. Sehrané obsazení se kompletně vrací a sází jeden povedený, morbidní vtípek na "obráceně" šťastný rodinný/rodičovský život za druhým. „Festere, doufám, že jednoho dne poznáš, jaká to je radost mít děti a platit někomu, aby ti je vychoval.“ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O triedu lepsie ako jednotka. Najviac ma bavila linia na tabore s Christinou Ricci. Z nej vyzaroval neskutocny sexappeal aj ked bola este len decko. A tie stastim sfetovane deti som mal chut zabit rovnako ako ona a tak si jej pomstu zakazdym vychutnavam. Jej pokus o usmev je rovnako zabavny ako ked sa o usmev snazil Arnie v T2. Ale aj hlavna linia, ktora sa znova toci okolo Festera je ovela zabavnejsia. Joan Cusack si tu strihla perfektnu a nadhernu mrchu. Skoda, ze sme si naposledy mohli vychutnat tak perfektny kasting. Vzdycky ma mrzelo, ze nevznikla s nimi aj trojka, ale smrt Raula Juliu to prekazila a ten videoshit s Timom Curry je nepozeratelny. Potesili aj nejake tie hviezdne camea (Nathan Lane, Tony Shalhoub). Takze celkovo som sa bavil viac ako pri jednotke. CZ dabing je uplne na hovno jak obsadenim tak prekladom, SK je perfektne obsadeny, ale miestami mi preklad tiez nedaval zmysel, takze film rozhodne odporucam v originály. 7/10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)
  • Počítalo se i se třetím pokračováním příběhů Addamsovy rodiny. Už během natáčení druhého dílu měl nicméně Raul Julia (Gomez) zdravotní problémy, které vedly k jeho úmrtí a Anjelica Huston (Morticia) odmítla, aby ho v roli jejího manžela kdokoli nahradil. (Dixieboy)
  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)

Reklama

Reklama