Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zas ten samej konec, hned mi bylo jasný o co jde a jak to dopadne, i když se to na první pohled tvářilo jinak. Zase jeden z tuctových konců, který sme viděli už 100x, bohužel v životě to většinou chodí jinak...Kdyby to bylo na mě, udělám to uplně jinak a z diváků vytáhnu maximum emocí a všeho co v nich je, protože potenciál na to byl, jenže bohužel, takhle je to lepší nadprůměr .. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Niečo ako láska tam skrátka bolo, je a bude a nepriťahovalo to počas tých rokov stále k sebe len Olivera a Emily, ale aj mňa vždy si s radosťou pozrieť tento trošku suchý (vďaka Ashtonovi), nie úplne originálny, ale aj trošku bláznivý (hlavne vďaka Amande) film. Soundtrack úžasný, hitovky z tých čias, to je krása. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy, ktoré využívajú čas na to aby vyrozprávali nejaký príbeh. V tomto smere je to celých 7 rokov, postupného dospievania, prežívania radostí a sklamaní, aby sa dvaja hlavný predstavitelia dopracovali k dlhoočakávanému vysledku. Film má síce svoje čaro, ale väčšina vecí v ňom je bohužiaľ nedotiahnutá. Aj keď hercom to sekne a film je naozaj pohodový, neobsahuje nič pamätného, čo by človeka, ktorý po filme siahol s tým, že chce vidieť nejaký poriadny romantický film, chytilo za srdce. Inak jeden z tých filmov, ktoré vôbec neurazia a ktoré predurčujú Ashtona Kutchera k úlohám, ktorému sedia úplne najviac. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi moc často, že se náhodou dostanu k filmu, který ohodnotím jako další hloupou romantickou komedii a mám chuť ji už po pěti minutách vypnout a jen čistě náhodou to neudělám. No a protože jsem náhodou od tohoto filmu absolutně nic neočekával, tak jsem se zcela překvapivě nakonec musel, né již tak zcela náhodou, rozhodovat mezi třema a čtyřma hvězdama. 70 % ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Už vím jak poznat 5* film, dokonce ani po druhém zhlédnutí nemám tušení, co psát :-) Někdo to přirovnává k Before Sunset pro nedorostlé a já s ním vlastně můžu i souhlasit, Oba filmy nám ukazují vývoj dvojice, jejich vývoj ovlivněný životem. Jen v Sunset jde o dva zapšklé starce bez schopnosti bavit se, navíc jsou uzavřeni jen v jejich rozhovoru. Zde jde o dva vzájemně se doplňující jedince s neutuchajícím smyslem pro humor i po rozchodech a bankrotech, zárověn si nesou různé malé odkazy od začátku ke konci. I když by se dalo vytknout trochu osekané okolí, které dokresluje zkušenosti (vedlejší partněři), ale to by pak trvalo asi moc dlouho. Plínky se dají určitě dělat i v L.A. Je to takový malý test, pokud jste schopni jen debatovat nad komunismem a světovým mírem, pak nepatříte do světa, kde lze jen tak náhodně zajet do pouště a fotit se nazí za měsíčního svitu :-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama