Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí Policejní akademie znovu recykluje povedený formát jedničky, což na mě to funguje už méně. Možná pokud by člověk neviděl předchozí díly a byly pro něj všechny fóry úplně nové. Nebylo to ovšem úplně špatné. Také proto, že si všechny první tři díly udržely téměř celou kompletní sestavu herců. Nakonec nechávám slabší tři hvězdy s tím, že když si budu chtít zavzpomínat, dám přednost jedničce. Každopádně pro mě Policejní akademie třetím dílem končí a na další se raději nikdy nepodívám. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipy mířené na ochránce zákona byly a budou a crazy komedie tehdy v 80. letech prostě frčely. Tahle série nakonec vyplodila celkem sedm celovečerních snímků, i když ty poslední byly pro diváka už dost bolestivé. Kadetské ovečky velitele Lassarda baví i potřetí, i když se pochopitelně dost opakujeme. Jedna ze dvou policejních akademií má být kvůli nedostatku peněz zrušená, takže který z výcvikových programů bude kvalitnější, vyhraje. Pomůžou staří známí, ať už jde o zlodějíčka Mahoneyho, obřího černocha Hightowera, imitátora zvuků Jonese, nesmělou nemotoru Hooksovou nebo nekňubovitého pistolníka Tackleberryho. Mnozí (a párkrát jsem to slyšel i v jiných filmech) považují třetí díl za dokonce nejzdařilejší. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Tak třeba, jak dal tatík synkovi ránu pěstí a on mu ji pak vesele vrátil, prej pozdravuj mámu. A tatík se otřepal, to byla rána, povidá. Nebo jak se legračně klepal ten velitel, když vzal do ruky ten mikrofon. Anebo jak šlápnul ten policajt vedle, když chtěl nastoupit do skůtru. Anebo..prominte...ale to je fakt dobrý, jak ten člověk, co všechno řeší strílením, prostřelil díru do telefonního automatu, když tý paní nechtěli vrátit čtvrták. Já vím, že to dávají každej rok dvakrát celý, ale stejně si to asi v trafice koupím. ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Ze všech prvních čtyřech dílů, které jsem měl možnost vidět, se mi právě tento líbí ze všeho nejvíc. Hlavně ta závěrečná, několikaminutová honička na vodních skútrech. Dobré jsou také gagy, které jsou mezi Zedem a Sweetchuckem. Chtěl bych opravit jednoho uživatele, který napsal, že je to poslední díl se Stevem Guttenbergem. Není to pravda, zahrál si totiž ještě ve čtyřce. V malých rolích se zde objevili dvě budoucí seriálové hvězdy - David James Elliott (známý jako Harmon Rabb z JAGU) a herečka Shawn Weatherly (hrála v první sérii Pobřežní hlídky ). Co se týče dabingu, kvalita je stejná. I když v tomto díle nedabuje Guttenberga Pavel Trávníček, ale Gustav Bubník. Je to sice dobrý dabér, ale na Toma Cruise, Charlieho Sheena nebo Stephena Shellena se hodí víc. Ke Guttenbergovi moc nepasoval. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Aj keď sa film odohráva v USA, keď sa Lassard (George Gaynes) pozerá ďalekohľadom na regatu, v pozadí je možné vidieť CN Tower v Toronte. (beso74)
  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)

Reklama

Reklama