Reklama

Reklama

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vtipálek Mahoney sice starou partu z akademie opustil, mnozí další však zůstali, a tak se můžete znovu setkat s mohutným černochem Mosesem Hightowerem, háklivým na každou narážku týkající se barvy kůže, lehce trhlým imitátorem zvuků Larvellem Jonesem, drobnou a nesmělou černoškou Laverne Hooksovou, která dokáže svůj tichounký dětský hlásek nahradit v případě potřeby hurónským řevem. Nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, roztržitý velitel Lassard a na druhé straně ambiciózní blb kapitán Harris se svým vlezlým poskokem Proctorem. Všichni se tentokrát vydávají na prázdniny do Miami Beach, kde se koná kongres policejních náčelníků. Zatímco Lassard tu má před svým odchodem do důchodu být vyhlášen policistou století, Harris se chce postarat, aby byl místo něj zvolen velitelem policejní akademie. Ostatní chtějí svého velitele podpořit - znemožní Harrise, Lassardovi zajistí další službu v čele akademie a ještě přitom stihnou dopadnout bandu zlodějů diamantů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Policajná akadémia sa piaty krát stretáva na Miami kde má byť comandant Lassard vyznamenaný ako najlepší veliteľ desaťročia. Kapitán Harris nesmie chýbať, aby sa dostal na jeho miesto posiela ho do dôchodku. Už cestou na miesto konania sa spúšťa kaskáda bláznivých nehôd, vďaka ktorým sa do celej akcie zapletie skupina zlodejov diamantov ukrývajúcich svoj lup v kamere. Žiaľ Mahonyho nahrádza Lassardov synovec Nick, ktorý však nedosahuje jeho úroveň. Takže to musí zachraňovať Harris/Proctor a Lassard. Celkovo tak mierne nadpriemerná zábava. 60% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Plán byl jasný: přesunout partu těch, kterým ještě není blbé hrát v nastavované kaši Policejní akademie, do divácky atraktivního prostředí pláží Miami. Oproti prvnímu dílu je zde ale kupodivu mnohem méně obnaženého poprsí, což je jasný příznak rostoucí upjatosti americké mainstreamové kinematografie. Záporák je jeden velký déba a logická honička na vznášedlech (must have ve filmu z Floridy) je docela hezky natočená nuda. Celkově otrava... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Guttenberg odisiel a nahradil ho nejaky nevyrazny blbec. Celkovo sa postavy dost preriedili a vela pôvodnych neostalo. Co sa mohlo prejavit na poriadnom priestore pre tych, co ostali a zaroven na nejakej dobrej zapletke. Ale zapletka je znova slaba a vtipy len dookola recykluju. Keby som to v detstve nevidel milionkrat, tak najskôr dam odpad, ale z nostalgie si to aspon 2* zasluzi. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Tak tu už citeľne chyba Mahoney a Zed. Vo štvrtom pokračovaní to už bolo dosť biedne, ale tam boli aspoň spomínaný herci, ktorý ešte ako tak pobavili. Nové postavy, akými bola banda zlodejských tupcov nebola vôbec vtipná. Vo filme ťažko nájsť scény, ktoré by pobavili, no tých trápnych a nudných tu bolo na rozdávanie. /30%/ ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 5 dostala do žil pořádnou dávku humoru, scénáristi se zaměřili hlavně na postavu náčelníka Lassarda a děj umístili do slunného Miami. Tenhle díl je po předchozí slabotě kvalitativním posunem vpřed a oživením pro celou sérii. Scénáristi si mohli odpustit trapné pokusy o parodii (žralok ve vodě) a úplně bych vyškrtl postavu Lassardova synovce, který působí jako trapný pokus nahradit Mahoneyho. Ale jinak fajn... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Mnoho scén Matta McCoye (Nick) bylo původně napsáno pro Steva Guttenberga (Mahoney), který se rozhodl, že v této filmové sérii už hrát nebude. O 18 let později byl přesto jedním z lidí, kteří se zasazovali o vytvoření další díl série. (HellFire)
  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)

Reklama

Reklama