Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z mentálně retardovaných?Kam až chcou ti filmaři zajít?Copak nemají žádné zábrany?Žádné hranice?Bohužel,mají!A to mě fakt hodně štve.A jsem rád vždy,když někdo tyto hranice překročí.Takže na rovinu,Bláznivá olympiáda je fakt krutá prdel a já se fakt docela slušně bavil.Nechci tu být ovšem za trotla,který se směje postiženým,ba naopak,ale tým kolem Johnnyho Knoxvilla to zde udělal poměrně citlivě,zároveň však i vtipně.Hodně jsem se sice bál,že do tohoto tématu nepůjdou autoři až příliš natvrdo a že to bude jen takové kroužení kolem,ale pár fakt drsných narážek tu je a naštěstí i očekávaný a nezbytně omluvný happyend není také až tak násilně přeslazený a hollywoodsky přehnaný.Johnny Knoxville je jinak asi vážně neskutečný pošuk a zde jen dokazuje,že je skvělým komikem s velkým charismem a potenciálem.Bláznivá olympiáda asi není každopádně komedií pro každého a puritáni budou stoprocentně držkovat nad celým tímto tématem,ale The Ringer není vážně ani urážející a ani nijakou kontroverzní podívanou,jen prostě slušně baví a to se musí cenit.P.S.vím že bych to neměl dělat,ale hlášku "Poškrábals mi cédečko" teď hlásím kde můžu 8D! ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s Johnnym "retard" Knoxvillem. Děj je velice jednoduchý, šablonovitý, pln klišé. Ale i přes to příjemně pobaví, rozesměje a vyloudí úsměv na tváři. Nějak zvlášť nadprůměrnými hereckými výkony film neoplývá, na druhou stranu většina zúčastněných nějaký ten komediální talent má. Docela povedený soundtrack, hodně rychlý konec a super scéna v kostele. Lepší průměr. ()

Reklama

Duke90 

všechny recenze uživatele

"Tys mi bez dovolení vzal cdéčko a poškrábal si ho!" Ano, není příliš důstojné si utahovat z mentálně postižených jedinců, ale když na mě film skoro celou dobu křičí - vyprskni smíchy a dávej bacha, aby ses nepo.. - tak i odměřený člověk, jakým já v určitých věcech bezpochyby jsem, dovede občas "mírně vyprsknout". Je to sice hrozná blbost na jeden pořádný výplach mozku, ale osobně si myslím, že záměr tvůrců byl tímto splněn a přece jen došlo k pobavení. Takže ahoj, já jsem Glen a doufám, že jste se všichni aspoň "trochu" nasmáli. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Relatívne slušná komédia, ktorú však pochováva úplná predvídateľnosť deja. Na jedno pozretie v poriadku, viackrát ale už nie. Body tomuto filmu rozhodne zvyšuje samotná myšlienka dostať na plátno aj čosi zo života mentálne postihnutých a tiež sympatická Katherine Heigl v úlohe "objektu túžby." V žánri romantických komédii kvôli deju nič nové, každopádne, pozerať sa to rozhodne dá. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)
  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)

Reklama

Reklama