Reklama

Reklama

Základní instinkt 2

  • USA Basic Instinct 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Spisovatelka Catherine Tramellová (S. Stone) má opět problémy se zákonem. Scotland Yard určil psychiatra, aby ji vyšetřil. Stejně tak, jako dříve Nick Curran, je doktor Galss C.Tramellovou okouzlen a vlákán do svůdné pasti. Samotná režie filmu byla svěřena do rukou Michaela Caton-Jonese, který má za sebou filmy s Robertem De Nirem (Hodina pravdy), Brucem Willisem (Šakal) a Liamem Neesonem (Rob Roy). Po několika letech od uvedení kultovního Základního instinktu navázala Sharon na postavu nebezpečné spisovatelky svým opravdu jedinečným způsobem. Podle její slov, půjde v tomto filmu konečně o to pravé ořechové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (285)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hehehe. Eroticko-thrillerový ekvivalent kung-fu filmu. Všetok "dej" a dialógy slúžia len na to, aby preklenuli čas medzi "šteklivými" scénami. Avšak kým aj v priemernom kung-fu filme sa po dávke kecov dočkáme nejakej obstojnej bitky, tu dostaneme len trocha tej vyretušovanej a silikónovej Sharon, ktorá chce, aby sa jej nejaký plešatý blbeček, čo Michaelovi Douglasovi nesiaha ani po členky, vystriekal do úst. Nič proti sexu s MILF-kami, ale keď už, radšej si dám Stiflerovu mámu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka legendárního thrilleru Basic Instinct už byla o poznání slabší. Sharon byla sice pořád sexy, i když už o dost starší a měla nové vylepšené „nárazníky“ (silikony), ale i tak byla tím nejlepším, co nám toto pokračování nabídlo. Bohužel byla smůla, že si to bylo s původním filmem až moc podobné a novým tvůrcům se nepodařilo napodobit Verhoevenův styl. Nemyslím si však, že by šlo vyloženě o špatný film. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čakal som, nie skôr veril, že si užijem podobne výborný a dráždivý zážitok ako pri jednotke, ale toto bola takmer čistá nuda. A pritom si myslím, že Michael Caton-Jones je dobrý režisér (Šakal, Rob Roy, Streľba na psy). Film Základný inštinkt 2 však okrem Sharon Stoneovej, ktorá má stále niečo do seba a pár, ale naozaj len pár napínavejších chvíľ nemá čo ponúknuť. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Nestrhla mě ani "kultovní" jednička, u tohoto chudáka jsem měl tedy sakra problém, abych neusnul. Sharon vypadá jako oživlý manekýn z výkladní skříně, hlavní postava psychologa je naprosto naivní a labilní, což spolehlivě ubíjí jakékoliv napětí. Všichni se tak nějak potácejí plátnem sem a tam, až to najednou díkybohu skončí a vy si můžete nahlas říci - WTF? ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller Základní Instinkt 2 pátrá po tom, co se stane, když se temnější část lidské duše dostane na povrch....... Není to zrovna má parketa, ale film se mi docela zamlouval. Scénář : Joe Eszterhas. Kamera : Gyula Pados. Hudba : Jerry Goldsmith, John Murphy. Hrají : Sharon Stone jako Catherine Tramell. I po několika letech od uvedení „kultovního“ Základního Instinktu navázala Sharon na postavu nebezpečné spisovatelky naprosto perfektně........ ()

Galerie (87)

Zajímavosti (14)

  • Auto, kterým ve filmu Catherine Tramell jezdí, je Spyker C8 Laviolette. (HellFire)
  • V jedné ze scén donutí Dr. Glass (David Morrissey) Catherine (Sharon Stone), aby nekouřila v jeho kanceláři. Ta následně odhodí cigaretu na zem a usedá na židli. Když později vstává, cigareta je již pryč. (fisus)
  • 14 let očekávaný sequel producenti „ošetřili“ sumou 70 mil. dolarů, což však na diváky nezaúčinkovalo. Během úvodního víkendu (31.3. – 2.4.) vydělal jen 3,2 milionu. Stačilo to jen na desátou příčku a po dvou týdnech měl na kontě jen 5,2 milionu. (imro)

Reklama

Reklama