Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Od tvůrců Zahulíme uvidíme". Tohle bohužel naprosto platí. Film o ničem, kde se jen občas objeví slova jako péro, hovno atd, a divák se z toho má podělat smíchy. Režisér Danny Leiner nemá absolutně žádný talent snad na nic. Dramata by mu možná šla líp, protože jeho komedie jsou příšerně nudný a zasmát se u nich, to už je fakt svátek. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Abyste se zasmáli, musíte mít uši nastražené. Nenajde se toliko vtipných situací, ale rozhodně jsou vtipné hlášky a dialogy. Mírně úchylný Seann William v roli školníka rozhodně zaujme. Hraje to dobře a celkem se trefil do noty, aby byl takový ten správňák, ale drsňák. K tomu se mi líbí jeho španělský objev v roli učitelky a krásné puberťačky, jíž otec zemřel a právě po něm přebírá školník roli kouče, ač neoficiálně. Oceňuji pak, že se jedná konečně o film o jiném sportu než fotbal, americký fotbal či baseball. Dávám tři hvězdy, ale rozhodně říkám, že tenhle snímek měl potenciál získat ještě víc. Já se ale nenudil. ()

Reklama

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Naprosty poklad ve sfere fakalni zabavy. Natocit neco tak dementniho si take vyzaduje urcity um. Jednou za rok mam chut na neco podobne kvalitniho a tento film me predzasobil hned na nekolil let dopredu. Scena s pripinakem byla naprosto epicka. Stydim se a kaju, ale nasmal jsem se a tento film od te doby zapalene doporucuji vsem svym pseudointelektualnim pratelum... ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, povětšinu času nevtipné a ujeté, moc na to aby to bylo vkusný a málo na to aby to bylo zajímavý.Dost mě to připomělo Comeback kterej byl přímo otřesnej, tady se to zvládlo o fou líp, ale myslím, že vám bude líp když to neuvidíte.Scotta mám docela rád a tohle je snad jeho nejhorší film společně s neprůstřelným mnichem a ten si mi snad líbil víc než toto.Čekal jsem zábavnou sportovní komedii jaký dělá třeba Ferrell, ale po chvíli bylo jasný že to bude trošku slabší tak jsem si říkal alespoň jako Balls of Fury, ale i to bylo lepší protože tam se nebáli to trošku víc rozjet a pustit uzdu fantasii. Tady jim to nějak nevyšlo jako by to psali i režírovali dva různí lidi a každej tam chtěl něco a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama