Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je jasným dôkazom toho, že aj za pár dolárov sa dá natočiť slušný film. Seann William Scott je výborný komediálny herec, o tom niet pochýb. Scenár a réžia sú prispôsobené práve jemu a Scott svoju rolu zvládol na výbornú. Pozor však, film doporučujem len tej skupine ľudí, ktorí majú radi Seanna Williama Scotta a nevadí im brutálny humor, ktorý miestami hraničí s dobrým vkusom. Seann William Scott tu hrá až fanatického trénera tenisu, ktorý však má úspechy. Pohodový film, avšak nečakajte žiadneho Stiffmajstra ani nejaký filmový komediálny orgazmus. ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film patřící rozhodně mezi ty horší, které se dají u Seann Williama Scotta vidět. Najde se tu pár vtipných momentů, ale jedná se o klasickou komedii bláznivého, přehnaného, někdy až nechutného rázu. Myslím si, že by bylo lepší, kdyby se Seann pro příště takovýmto rolím raději vyhýbal. Na druhou stranu je on jeden z mála bláznů, který se takovýchto rolí nebojí. To z něj dělá pana herce, že dokáže až tokovéhoto podprůměrného fimu udělat celkem slušnou zábavu. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde je vtip stavěn na nechutnostech (pozvracíme minulé výsledky, takřka nahý trenér běží na trénink, diskuze na záchodě a následný zvuk močení, atd...) nestojí logicky za moc a od odpadu ji zachraňují pouze občas vtipné scénky (pogo na školním plese, atd..). Tenis tu je propírán od začátku do konce, ale prioritní zaměření na něj není hlavně se řeší hlavní hrdina Gary. = 1z5 ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama