foto

Tina Majorino

  • nar. 7.2.1985 (33 let)
    Westlake, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tina se narodila 7. února 1985 ve Westlake, Kalifornii,  Sarah a realitnímu makléři Robertu "Bob" Majorinovi. Má staršího bratra Kevina, s nímž vytvořila rockovou kapelu.

Tina začala hereckou kariéru v roce 1990 v Abc TGIF a 1992 sitcomem CAMP WILDER . V devíti letech natočila svůj dětský filmový debut  KDYŽ MUŽ MILUJE ŽENU, kde hrála dceru alkoholičky v podání Meg Ryan. Následovaly hlavní role v rodinných filmech CORRINA, CORRINA a ANDRE - oba 1994. Další film byl o rok později - akční VODNÍ SVĚT  kde hrála Enolu - dítě s mapou na zádech po boku Kevina Costnera.  A v roce 1999 ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ.

Následovalo několik televizních filmů (PRAVÉ ŽENY, NEW YORK CROSSING) a seriálů (BEZE STOPY, VERONICA MARS, VELKÁ LÁSKA). Z filmů, kde se už jako dospělá objevila, stojí za zmínku NAPOLEON DYNAMIT (2004) nebo seriál TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV  a THE DEEP END.  Od roku 2012 se přidala k seriálu CHIRURGOVÉ jako stážistka Heather Brooks.

Zuzana "hellenkka" Stehlíková

Herecká filmografie

Filmy

2014 Veronica Marsová
2012 Should've Been Romeo
2010 In Security (TV film)
2007 What We Do Is Secret
2005 Testing Bob (TV film)
2004 Napoleon Dynamit
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1997 Before Women Had Wings (TV film)
Merry Christmas, George Bailey (TV film)
Pravé ženy (TV film)
Santa Fe
1996 New York Crossing (TV film)
1995 Vodní svět
1994 Andre
Corrina, Corrina
Když muž miluje ženu

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
A Christmas Car-Roll (S04E12)
Who Let the Dog Out ('Cause Now It's Stuck in a Cistern) (S04E11)
It's Raining Men (O'War) (S04E09)
další epizody (4)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
další epizody (10)
2012 Napoleon Dynamite (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Na začátku (S05E07)
další epizody (6)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Překážka na silnici (S07E08)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Se sekerou v zádech (S03E18)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Smyčka se stahuje (S05E08)
další epizody (7)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v balíku (S07E04)
Díra v srdci (S06E22)
2010 The Deep End (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Vyšší dobro (S04E02)
2009 Velká láska (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S03E07)
V dobrém i zlém (S03E05)
U soudu (S03E04)
další epizody (6)
2007 Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
Tajné schůzky (S02E06)
další epizody (6)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
další epizody (7)
2006 Velká láska (TV seriál)
Poslední vůle (S01E11)
Oslava pro Betty (S01E09)
Vyklizení (S01E07)
další epizody (6)
Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Moje velká tlustá řecká sestra (S03E02)
Uvítací výbor (S03E01)
další epizody (9)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Moje zlá matka (S02E09)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
Žárlivost (S02E04)
další epizody (6)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Jako panna (S01E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 P!nk - Fuckin' Perfect (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace