Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Že vařit umí, to se jaksi předpokládá. Ale že vaří s takovou radostí a stále, a ještě jsou to sympaťáci, tak to KLUCI V AKCI před vámi smekám. Proč tedy jen jeden bod? Takové pořady nepatří na veřejnoprávní televici. Slovácí mají kanál PAPRIKA. Takže takové pořady do podobných kanálů a ne na veřejnoprávní televizi, kterou jsem nucený si platit. ()

TeflonMike 

všechny recenze uživatele

Ten kdo hodnotí tenhle pořad míň jak 4 * tak je vydět že ty kluky neviděl osobně vařit. Já sem měl tu možnost pozorovat je a vařit s nima třičtvrtě roku a musim říct že je s nima sranda a nechápu jak jejich pořad někdo může přirovnávat s pořadem Jamieho Olivera sme přece češi ne. A řekněme si upřímě kdo z vás si tady podle Jamieho uvařil. Já sem podle receptů Ondřeje a Filipa vařil a musim říct že jídla sou vážně vynikající. Je jasný že kdyby tenhle pořad spustili později třeba v době kdy na Novu šoupli tu kuchařskou špínu tak by každej hodnotil asi jinak. Ve srovnání s mr. Blbicou jsou Onřej s Filipem na mnohem vyšší úrovni a je to jeden z nejlepších ČESKEJCH pořádů o vaření jakej u nás kdy byl. ()

Reklama

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Další z otravně nekonečného přívalu hovadin o vaření placených koncesionářskými poplatky. Tentokrát v podání dvou nesympatických "kluků", kteří vaří snobácké nesmysly, u nichž by jenom nákup surovin obvykle zahrnoval návštěvu asi tak pěti nebo šesti úzce specializovaných obchodů a samotná příprava by pak trvala zhruba tři hodiny. Navíc své výtvory odporným způsobem hodnotí s plnou pusou. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne !! Je mi líto, ale některé rovnice zkrátka nefungují.. Jamie Oliver je jen jeden, a tak pouze zdvojnásobit počet moderátorů, jakkoli platí Slanina se Sajlerem za výborné kuchaře, a počet pokusů o šíleně cool hlášku nikdy nemůže fungovat.. Jejich povýšenost a zároveň křečovitá snaha o nápodobu, díl od dílu v různé síle, mě zkrátka irituje.. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama