Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hraje si rozhodně navíc než ve skutečnosti je; nicméně já mu to s přivřením obou očí žeru =). Snaha se musí cenit; viděl sem v tom kus Guye Ritchieho. Došlo jehněčí je top citace. Libová oldschool muzika, štylový oblečení Fily, přitažlivá slečna Linda Henry, zbraně a hafo drog. Dá se.. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Frankie prcha jednoho leta z Londyna na jizni pobrezi Spanelska, kde dostane praci jako ridic mistniho mafiana Charlieho. Po par akcich mu rozum a vzpominka na otcovy rady rika, aby se vratil, odkud prisel. Ale touha stat se nekym a mit more penez je vetsi. Gangsterka zasazena do 80. let se skvelou hudbou, zenami a drogami ma "cool feeling" od zacatku az dokonce a diky rejzovi, kamere a britskemu humoru vse odsipa az moc rychle. Wheather u like it or not, keep watching it till the end ;-) 85% ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

80-ky, disco, košile, teplákovky, kabrieloty, zbraně, drogy, ženy, Vice City a pořádný Biznis k tomu. Já se při téhle anglické retro gangsterce docela bavil, a to i přes to, že příběh by dokázala napsat i opravdová od Matela... Asi tou rozvlátou atmosférou nebo co... The geezer was so hard even his nightmares were scared of him. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

drsna britska gangsterka zo spanielskeho prostredia 80. rokov....je to dost cool a herci su typovo vynikajuco vybraty..obzvlast tamer hassan v role charlieho je neuveritelny a nechcel by som ho nikdy stretnut..akurat ten koniec je dosarpany v zmysle koniec dobry - vsetko dobre, ale je to zaujimavy kusok, kt. stoji o vasu pozornost... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To byl tak divnej a rozporuplnej retro film, že vlastně ani pořádně nevím, co si o tom myslet. Mohla to být hodně slušná gangsterka, ale pořád to z toho drogovýho vážnýho kabátu přecházelo do parodie, kde si divák není chvílema jistej, jestli to náhodou nekarikuje svůj vlastní žánr. V tomhle film naráží asi nejvíc a je to hlavní překážkou pro vyšší hodnocení. Herci jsou vybraní dobře, prostředí a scénář taky nijak zásadně nekulhají, přesto nejde dát víc než průměr. Potěší i soundtrack nasáklej nostalgií. P.S.: Dobrej odkaz na konci filmu - "Frankie went to Hollywood." :) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama