Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Morholt 

všechny recenze uživatele

"Sammy byl něco jako Robin Hood........akorát že bral všem a dával jenom sobě." Nick Love natočil film ne nepodobný Fotbalové fabrice, což umocňovali Dan Dyer a Tamer Hassan v hlavních rolích, ale to vůbec není na škodu. Není to sice tak natřískaný hláškama, ale ten vtip, spád a nulový morální ponaučení je tu taky, takže pokud táta řikal "Jestli nechceš dopadnout jako já, vyhejbej se zločinu, děvkám a drogám.", tak vemte krk na to, že mlel pěkný blbosti.85% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Britská variace na kultovní Scarface zasazaná do prostředí Španělska. Vcelku zábavné, ale poněkud laciné. Chybí osobnost, která by film lépe táhla a trochu poutavější scénář. Koukat se na to ale dá dobře a pokud jste fanoušky podobných gangsterek, tak se vyplatí dát tomuhle snímku šanci. Atmosféra 80. let se povedla zejména díky stylovému oblečení :) Hudba samozřejmě také skvělá, ale možná je jí až příliš. Lepší tři hvězdičky. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

80-ky, disco, košile, teplákovky, kabrieloty, zbraně, drogy, ženy, Vice City a pořádný Biznis k tomu. Já se při téhle anglické retro gangsterce docela bavil, a to i přes to, že příběh by dokázala napsat i opravdová od Matela... Asi tou rozvlátou atmosférou nebo co... The geezer was so hard even his nightmares were scared of him. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Filmov o tom že drogy sú bad a kto sa zapletie je v prdeli je hafo. Bisnis je s pohľadu príbehu priemer a bez štipky výraznejšieho nápadu ťahá za ručičku nevýraznú story vzostupu a pádu jedného anglického loosera. Čo ho ale vytrháva z radu 100x videného je šikovná ruka režiséra a ešte šikovnejšia ruka kameramana. Centrované rybie oko z cool filtrami, ružové neony a kokaínom presiaknuté Španielské pobrežie s anglickým prízvukom dávajú filmu (pre hráčov Vice City) priam nostalgický feeling a poriadne atmosférický doping, ktorý si zaslúži hviezdu navyše. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Nedá se nic dělat. Jamile je to gangsterka ve který se objeví britská angličtina, tak jí musim vidět. No a kór když tam hraje hlavní roli Danny Dyer. Nick Love sice už natočil lepší věci (třeba Fotbalovou fabriku) ale času u tohohle filmu strávenýho jsem rozhodně nelitoval. Sice je pro mě rozdíl mezi "Filmem za 4*" a "Filmem za 4*", nicméně současný hodnocení je holt nějak daný. Prostě se nedržte dál od Drog, zločinu a děvek! ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama