Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (447)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Ready for a Miracle - LeAnn Rimes ,2. One Love - Jo Dee Messina ,3. Have You Ever Seen The Rain - John Fogerty ,4. Walk On Water - Blue County ,5. Spirit in the Sky - Plumb ,6. The Power of One - Bombshel ,7. Be the Miracle - Room for Two ,8. God Makes Stars - Hal Ketchum ,9. This Land Is Your Land - The Mike Curb Congregation ,10. Never Give Up - Tracy Edmond ,11. Revolution - Blue County ,12. Revolution - Stone Temple Pilots ,13. Sharp Dressed Man - Jo Dee Messina ,14. Sharp Dressed Man - ZZ Top ,15. Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) - C&C Music Factory ,16. Have You Ever Seen The Rain - Credence Clearwater Revival , ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Já nečekal vůbec nic. Bylo mi jasné, že Božskému Brucovi to nesáhne ani po kotníky. Ale přesto 95 minut tohodle? Vážně? I když se mi Morgan Freeman jako bůh líbí, tak přesto nevidím jediný důvod proč nazývat tento film komedií. Vždyť to není vůbec vtipný! Bruce měl herce, postavy, nápad. Evan nemá z toho vůbec nic. Je to jak zírat do stropu a myslet si, že se ten strop změní. Ale ani za tu hodinu a půl se to nezmění. Chudáci krásná zvířata, která se producírují ve filmu. Pár bodíčků za ně. Nevzpomínám, kdy jsem viděl tolik hezkých zvířat ve filmu. Je to jako nádherná procházka filmovým Zoo. Nic víc tento film fakt nenabídne. Jen další bezduché pokračování, co se svezlo na úspěchu jedničky. (15 %) ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Aha, takže takhle se v současnym Hollywoodu topěj peníze. No, každopádně nečekaně hodně zajímavý. Rozhodně ne taková blbost, jak se mohlo zdát z trailerů. Poměrně originální námět je zde dokonce více než slušně využit a kdyby nebylo těch klasických otravných moralitek o rodinných hodnotách a s vynechámím pětiminutovky "Carrell dostane po tlamě všim co je po ruce a na vrch ho podělá hejno ptáků" bych možná vylezl i na více než slabých 60% co dávám. Carrell je navíc v hlavní roli jako vždy perfektně utržený ze řetězu a závěrečná demoliční jízda skrze Washington dokonce ukazuje, kam že peníze natekly. Akorát škoda hlav těch bláznů producentů, co něco takového odklepli. Jako přepísklý úlet na jedno pokoukání fajn, ale tohle že mělo vydělat zpátky více než 170 miliónů? Vy jste mi ale občas neskutečný sebedestruktivní naivky. Ale vlastně co, dobře vám tak vy experimentátorský blázni. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No doprdele.Tak jsem viděl asi nejdražší oddychovej film historie. Kurvavole ! Jim Carrey nám ukázal, že při jistých okolnostejch je prostě nepostradatelnej a v pokračování Ólmajťáků je to hodně znát. Steve Carrel se může snažit jak chce,ale jeho grimasy se Jimovi ani nepřiblíží.Navíc filmu chybí potřebný spád. A tak se musím zeptat sám sebe. Kolik stejně dobrých - ba i lepších - komedií by se dalo vytvořit za 200 milionů? Mno,asi by se jich pár našlo. A celkový ortel? Je to horší než Božský Bruce,ale lepší než Dr.Doolitle. 55% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Zásilku dřeva od Boha (Morgan Freeman) doručí společnost AlphaΩ Hardware. Jde o narážku na "Knihu zjevení", kde Bůh praví: "Já jsem Alfa a Omega, počátek i konec." (xjane)
  • Filmová archa vyrostla na týchž betonových panelech, z nichž je v Los Angeles přistávací plocha pro Boeingy 747. (Siriuss)
  • Ve filmu bylo použito nejvíce cvičených zvířat od počátků světového filmového průmyslu. Bylo jich 177 druhů. (EMMY)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama