Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle je docela fajn oddychovka, která nejen místy pobaví, ale hlavně potěší dobrou taneční hudbou, skvělou taneční choreografií a jednoduchou zápletkou, nad kterou si fakt lámat hlavu nemusíte. Prostě příjemný taneční film s nádhernou Jenn Dewan a namachrovaným Channingem (jak už ho známe i z jiných filmů), který si mezi své top filmy rozhodně nedám, ale abych ho srovnával s jinými stupidními filmy, to si i přes hloupý scénář taky nezaslouží! Sečteno podtrženo pěkné 3 hvězdičky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemný taneční film se sympatickým Channingem Tatumem. Jako oddechovka dobré, ale pro vyšší hodnocení by to chtělo ještě aspoň o kapku chytlavější hudbu a taneční čísla. V tanečním ohledu si mě to stoprocentně nezískalo, ale určitě dám ještě šanci dalším dílům. PS: Vážně nechápu ten "český" překlad názvu, to už rovnou mohli nechat původní název, který zní aspoň originálněji než nicneříkající a trapné "Let's Dance." ~(3,2)~ ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Největším problém vidím v hlavním představiteli. Chodicí plod incestního styku, Channing Tatum, už od prvního záběru postrádá...respekt, autoritu a hlavně vlasy. Jakkoliv je dobrým tanečníkem, tak v herecké poloze je úplný dřevo. Co dřevo, i nafukovací autopilot z Připoutejte se, prosím! má v sobě více emocí a hereckého nadání, než tenhle stroj na dívčí slzy a hysterický jekot. Let's Dance není o scénáristických vychytávkách. Nemáte z nich originalitou padat do mdlob, jsou především o tanci a hudbě. Ten druhý jmenovaný stojí za zmínku (byť songy z něj jsou omleté jako ----doplňte si vlastní věc---). Tanec je ovšem někde na hranici psychického týrání a bičování. Tanečnící jsou někdy vyloženě v křeči a oproti pokračování (které je o vlas lepším) mají dementní choreografii. V závěrečném vystoupení, které mělo zajistit snímku nesmrtelnost, se akorát střetnou dva rozdílné hudební i taneční žánry a vy místo toho, abyste zakřičeli:" Peace! " máte nutkání obmotat se dynamitem a stisknout *Boom!*__ Nejsem nějak naštvaný, vlastně jsem tohle čekal, ale až bude v obchodech k mání voodoo Channing Tatum (něco ve stylu panenka Nicolas Sarkozy), dejte mi prosím vědět.... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, to tady nikdo neviděl podstatně podařenější "Save the Last Dance"? Diváky Let´s Dance neztracuju, taky jsem měl -náct, ale.. Černošská čtvrť, ženštiny vrtící se u vchodu tanečních klubů, v dáli je slyšet policejní siréna a do toho cool bílej týpek, co jen tupě rozhazuje rukama a bez výhledu do budoucnosti se poflakuje se svými druhy, černými sourozenci Carterovými. Jednou takhle z nudy vlezou do školní budovy prestižní umělecké školy (zvědavost byla v onen osudný okamžik silnější než inteligence), aby to tam náležitě rozmlátili a nechali se chytit tamním hlídačem. Zbytek znáte: soud, veřejně prospěšné práce, návrat na místo činu, holka, co ztratí tanečního partnera.. bla bla bla.. dialogy jsou na úrovni pomocné školy, celé je to schématické až běda, režisérka nepřichází s ničím výjimečným, o průhledném pokusu o dramatičnost nemluvě!! Taneční sekvence tvoří minimum snímku.. a to bohužel se třemi vykřičníky - jsou sice povedené (ještě aby i ty nefungovaly), ale závěrečné představení trvá pouhopouhé tři minuty.. Navíc bezesporu náročné kroky (které se tanečníci učí měsíce) zvládá hlavní hrdina po pár lekcích a ještě do toho stihne pohřeb kámoše, který zcela "neočekávaně" štípne auto místnímu gangu. Naštěstí se podařil soundtrack, kostýmy.. a na tuctové holky se dá alespoň chvílemi koukat!! Mimochodem, co měla znamenat ta tupá ředitelka? ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama