Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

S želváky se v posledních dvou dekádách doslova roztrhl pytel a i když se žádná z filmových či seriálových verzí nemůže rovnat původní animované klasice z 80. let, žádná ani vyloženě nepropadá. Tenhle kousek má na svou dobu nádherné animace, skvělý hudební podkres a jeho komiksově zábavné pojetí se mi moc líbí. Takové příjemné ohlédnutí za kultem mého dětství, které původnímu seriálu rozhodně nedělá ostudu a určitě o něco lepší záležitost, než ta trošku švihlá bláznivina z roku 2014. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

Reklama

Silence 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně svižné a zábavné. Stylová animace postav v nádherně vytvořeném prostředí. Proto mne mrzí, že návrat hrdinů mého dětství uteče jako voda a dává prostor v podstatě jen dvěma z želváků. Ve stejném tempu bych klidně toto dobrodružství vydržel sledovat i při dvouhodinové stopáži - kdyby tak Donatello dostal více než tři minuty prostoru. Také April, sidekick Casey i mistr Tříska se nadmíru povedli, a tak se sakra ptám, nemohlo to být delší? Teď mě omluvte, jdu přivolávat pokračování ve stejném stylu pomocí voo-doo rituálů.... 7/10 ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohoda, s klidem na úrovní druhé Kung Fu Pandy. Želváci se nestydí za svůj teenage původ a dokáží si ze všeho permanentně utahovat, ale stejně tak nezapomínají na to že už jsou dospělejší... a že by jejich film tedy měl fungovat i pro starší 12ti let. A to on bez problémů splňuje. S tak akorát délkou aby se jako lehká jednohubka film nestal nesnesitelným, a s dost zábavně natočenou akcí a "rozhádaně parťáckým" špačkováním aby během toho ani na chvíli nenudil. 7/10 ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Želvy se vrátily. A velmi příjemně. Temnější kabát a počítačová animace Želvákům velmi sluší. Přesto, že výraz "nízkorozpočtový animák" zní skoro hororově, je provedení opravdu dobré. Karikaturování lidí alá Úžasňákovi je asi ta nejlepší cesta, jakou se Munroe mohl vydat a zelenáči v ní vypadají lépe než kdykoliv předtím. Co pokulhává je příběh, který prostě bez Trhače nemá to potřebné grády. Charizmatický hlas a postava Patricka Stewarta sice táhne co se dá, ale jeho monstra jsou až moc kýčovitá. Trošku mě mrzelo upozadění Michalangela a Donatela, bratrský konflikt (a hlavně jejich souboj!) Rafaela a Leonarda ale dost vynahrazuje. Děj sice s námahou udrží pozornost, co ale bere dech je provedení soubojů. Mezi současnými CGI animáky jsou Želvy vyjímečné svou potemnělou atmosférou. A tak by to mělo být. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama