Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michal (Vojta Kotek) se zúčastní oslavy na lesní chatě. Řízením osudu zbude po skončení oslavy na chatě sám s dívkou Zitou (Dorota Nvotová), kterou vidí prvně v životě. I když není zrovna jeho typ, pod vlivem výjimečných okolností s ní prožije vášnivou noc. Vlivem lapálie, která se jim stane jsou nuceni spěchat zpět do města. Náhle jde sice „o život“, ale poněkud jiným způsobem a obráceně, než jsme zvyklí. Z chaty uprostřed lesů se vydávají ještě v noci na cestu, aby vše vyřešili. Do cesty se jim v jako v každé správné road-movie staví nečekané překážky a všechno se komplikuje víc než z počátku čekali, takže je tu dost dramatických situací pro to, aby se Michal se Zitou postupně o sobě dověděli víc a zjistili, co všechno mají společného. Jejich cestu navíc doprovází záhadná bytost (Robert Nebřenský) a postava (Bob Klepl), kterou můžeme označit jako duch zemřelého. Všechny postavy se v průběhu filmu navíc různě propojují a vše spěje k překvapivému rozuzlení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (328)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

že šteidler je dávno troska,víme všichni.ovšem od magického pera holiny obrovské:-)jsem čekal víc,ujetá kravina,se špatným kokotkem(jako vždycky)koktaní doroty nvotové vás začne srát hned po prvních vteřinách,no a šteidlerova debilní režie vás nasere vždycky.jednu hvězdu za pár fórků a bohouše klepla. ()

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

S českou kinematografií je to v poslední době opravdu špatné a O život je toho smutným důkazem. Proboha, koho zas napadlo dát tam Kotka - nikoho blbějšího do už tak blbého filmu dát nemohli. To už bych snad víc snesl Mádla. Myslel jsem, že takto blbých filmů, jako je třeba Panic je nanic už se třeba nedočkám, ale s politováním musím konstatovat, že toto se tomu hravě vyrovná. Sakra velký šlápnutí vedle a můj promarněnej čas. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Nemůžu přehlédnout zajímavé nápady...které jsou ale bohužel použity špatně a film tak zbytečně zatěžují divením what the fuck?:)!! Kdyby se spíše autoři soustředili na samotnou zápletku a blbiny dávkovali přiměřeně, ale kdo chce moc, nemá nic!! Jinak hlavní představitelka mi byla neuvěřitelně nesympatická a hned za ní následuje Kotkovo parodie na herectví, od snowboardu nezměnil polohu hlasu a ksichtu vlastně taky...v kariéře bude mít hold samé píchače, no nic!! Šteindler už bohužel neni žádnou zárukou kvality, naposledy jsem viděl jeho příšernou Perníkovou věž a v tomto trendu bohužel pokračuje!! Jednou větou: Jedna hvězdička za zajímavou trikovou stránku filmu! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem věděl, že je to brutka, chtěl jsem se přesvědčit na vlastní oči. A nyní potvrzuji. Je to brutka. A tak pokud jste to ještě neviděli a dáváte -li na rady, nekoukejte na to. Je to ztracený čas, který i kdyby jste promhrhali zíráním do blba, bude to ještě pořád lépe utracený čas než při koukání na tohle Šteindlerovo spiritistické rádoby komediální porno (ano i na to ve fiolmu dojde). Mrzí mne účast Nebřenského a Navrátila. Ostatní svojí účastí nijak nepřekvapili... ODPAD ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu nejzábavnější a nejlepší právě ve chvílích nejbizarnějších, nezfetovanějších a nejsurrealističtějších. Těch je tu ale málo (týkají se především mrtvého Klepla), zbytek je jen mizerně napsaná pěší roadmovie, která ale není až tak špatná jako Crash Road a tím pádem není zajímavá vůbec ničím. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Vojtěch Kotek jede vlakem, se vyklání z okna téměř do půli těla. Tento typ vlaku má ale okna pouze na malé vyklopení, což lze ve filmu vidět. Ve skutečnosti by se tedy bez předchozí demontáže okna takto vyklonit nemohl. (Wopat)
  • Jde o první film Milana Šteindlera, který se promítal na testovacích projekcích a poté upravoval podle reakcí diváků. (xjane)
  • Natáčení probíhalo od 24. června do 11. září 2007 v Praze a jejím okolí. (hippyman)

Reklama

Reklama