Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tak jako bylo to dobrý, ale že bych z toho byl nějak na větvi? To se říct nedá. Začátek je parádní a fakt vtipný, ale tak někde v půlce se to změní v klišé které občas rozesměje, ale nic převratného . Hudbení ikony v cameo rolích překvapí a potěší ale i tak je to celkem málo. Bavil jsem se ale čekal jsem víc. ()

Listeroman 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem shlédl díky dlouhému naléhání kamaráda... Moc se mi nechtělo Jack Black není zrovna můj favorit. Jako film to bylo docela průměrné ale jako hudební film to už bylo něco jiného, je vidět že Black má talent, písničky které zde hráli byli opravdu dobré, sice jsem si musel přetrpět pár trapnějších scén ale song to většinou zachránil. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak po Škole rocku, příchází Jack Black s další dávkou rocku, ale v tomto případě se nás snaží pořádně opít. Po Škole jsem se na další rock těšil, ale nyní po jeho shlédnutí jsem na rozpacích. Jo hudba je dobrá, ale jenom to, zde není tak melodická jako u svého staršího brášky a Jacku, ten příběh, no hrůza. Ještě, že umíš tak dobře zpívat. škoda přeškoda, není to víc jak na 55% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +Jack Black, hudba, některé nápady -divnej scénář a příběh/// Tak ze začátku to mělo hodně slušněj rozjezd. Především výborná hudba a dobrý humor. Později už člověk začal tápat jestli se to bere vážně a chce to být "životopisným filmem" a nebo to má být jenom velkej úlet. Kdyby zůstalo u toho prvního, tak to mohlo být i hodně zdařilé hudební dílko. Vzhledem k tomu, že se to ale vůbec nebere vážně je to prostě jen děsněj úlet, kterej nakonec nemusí sednou každému. Zvědavej jsem na to byl dost, proto je škoda že ke konci mi to už moc zábavné nepřišlo a ani během filmu jsem si bránici neuřechtal. Každopádně pro milovníky rocku asi o hvězdičku lepší film./// Celkem 65%/// ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bavil mě nápad s trsátkem osudu a ďáblem samotným, bavily mě textově svérázné songy doplňující děj, bavili mě známé tváře v malých a o to vtipnějších roličkách a vlastně mě bavil celý tenhle film. Jediné, co mě nebavilo, byl český dabing, kdy to zase distributor totálně zvoral a nepřeložil titulkama písně, které tvoří velkou část děje a mají stejný význam jako přeložené mluvené slovo, takže pokud neumí divák anglicky, bude mít z filmu poloviční zážitek, což není můj případ, ale méně jazykově nadaným dabing prostě nedoporučuju. Jinak nemám výtky, povedená komedie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Z filmu bola vystrihnutá takmer päťminútová scéna, kedy JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) nakupujú v armyshope výbavu pre krádež "Pick of Destiny". Počas tejto scény odznela aj pesnička "The Government Totally Sucks", ktorá sa však na albume so soundtrackmi objavila. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy JB (Jack Black) poslouchá, jak KG (Kyle Gass) hraje na kytaru, je možné si všimnout, že za ním projde dvakrát stejná dvojice. (Fifan)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama