Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Listeroman 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem shlédl díky dlouhému naléhání kamaráda... Moc se mi nechtělo Jack Black není zrovna můj favorit. Jako film to bylo docela průměrné ale jako hudební film to už bylo něco jiného, je vidět že Black má talent, písničky které zde hráli byli opravdu dobré, sice jsem si musel přetrpět pár trapnějších scén ale song to většinou zachránil. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Opět mi kámoš přinesl film o kterém jsem neměl téměř ani potuchy a nejspíš budu muset kámošovi zítra poděkovat, protože jsem ztravil zhruba 90 minut velmi příiejmnou zábavou. Jack Black mně začíná čím dál tím více bavit a po King Kongovi mi dokázal, že je i zábavný. Dobře mu sekunduje Kyle Gass. Ovšem nejzábavnější byl Tim Robbins, ten když se tam objevil tak jsem se přistihl, že jsem se smál i nahlas. Docela mně zaujal konec, který je samozřejmně velmi debilní ale i tak mně pobavil, protože takový rockový battle je docela dobrá záležitost. Zajímavé je, že se mi líbila hudba ( přeci jen prosazuji jen Hip Hop ) ale to bylo asi především díky zdařilým textům. Také bych měl zmínit povedený soundtrack. Komedie, která určitě stojí za vidění!! ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Rocková popkultura mě nikdy nebrala a doteď nerozeznám Kiss od Aerosmith (teda ty nejspíš jo, ale jinak je to bída), a proto se nikdo nemůže divit, že tenhle šálek kávy mi nijak zvlášť nechutnal. K tomu ještě plno nechutného a hrubozrného humoru. Tohle u mě nedělá dobrou komedii. Pánové sice nakopali Satanovi zadek, ale já se z nich na zadek rozhodně neposadil. To jsem jediný kdo Jacka Blacka považuje za neschopného komika? Asi jo. Zábavu jdu hledat raději jinam. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Vedle výborné Školy rocku vypadá tahle bláznivina o poznání slaběji, ale pořád má ten správný rockový náboj, kvůli kterému jsem na film koukal. Jack Black znovu podává výborný výkon, a tím tak zachraňuje kredit celému filmu. Humor byl fajn, ikdyž občas si tvůrci vybrali slabší chvilku a pár scének vyznělo trochu trapně. Ke konci už znatelně docházely dobré nápady, a tak to nakonec zachraňoval parádní hudební souboj se samotným satanem. Škola rocku zůstává nepřekonána. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Wow! Jack Black je génius. TENANCIOUS D je salva parádních vtipů a "skvělých" písniček od začátku do konce. Sice se do toho vloudí dva tři trochu záchodové fórky, ale jinak je to velká švanda. A skvěle obsazená, mimo Blacka jsou tu parádní mini role Tima Robbinse jako zatraceně zkrachováleho beznohého rockera nebo Bena Stillera, odborníka přes trsátko osudu. Mj. v roli Satana se tu objeví Dave Grohl, šéf Probotu! .) Doporučuju. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy JB (Jack Black) poslouchá, jak KG (Kyle Gass) hraje na kytaru, je možné si všimnout, že za ním projde dvakrát stejná dvojice. (Fifan)
  • Skupina Tenacious D opravdu existuje, dodnes vydala dvě studiová alba. Mezi její fanoušky patří například Beck, Dave Grohl nebo kapela Pearl Jam. (zigot7)
  • Z filmu bola vystrihnutá takmer päťminútová scéna, kedy JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) nakupujú v armyshope výbavu pre krádež "Pick of Destiny". Počas tejto scény odznela aj pesnička "The Government Totally Sucks", ktorá sa však na albume so soundtrackmi objavila. (Lukoh)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama