Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takový lepší průměr. Kluci z Tenacious D vypráví svůj příběh o tom, jak se potkali a rozhodli se být slavní samozřejmě dost zveličeně tak, aby to bylo zábavné a musím říct, že občas se jim to vyvedlo (Ďábel, skluz v muzeu..). Jenomže k tomu přidali i dost trapného a fekálního humoru, který tomu dost škodí (mysli pérem, scéna na wc,..).Chvílemi je to dost nuda a zabaví spíše hudební čísla, i když co si budeme nalhávat, jejich písničky jsou o ničem. Nejlepší byl jednoznačně konec se Satanem, který je naprosto bez chybičky a jeho song byl na celém filmu nejlepší. Prostě film, od kterého nelze čekat víc, než že se trochu zasmějete. A pokud jste fanoušci metalu/rocku jako já, tak je to příjemný bonus navíc. Ale musím říct, že jsem čekala něco originálnějšího, tohle není zase tak odlišné od filmů jako Dude,where's my car? nebo Harold & Kumar Go to White Castle..Škoda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale Satan nie je začarovaný v nejakom trsátku, ľudia. Je v nás. Každý ho v sebe máme. Tu. V srdci.“ Teda Jack, ty si čudný. Keď som kedysi videl prvú ukážku z KRÁĽOV RO(C)KU – a to scénu s tebou ako prvý raz spoznávaš Kylea Gassa, hovoril som si, že z toho musí vyliezť najlepší film roku. Dvojnásobne ako obrovskému fanúšikovi tvojej predchádzajúcej bomby, ŠKOLY RO(C)KU. Nakoniec ale prevláda skôr sklamanie a rozčarovanie. je to až príliš čudný, zvláštny a WTF film. Stále je tu však pozoruhodne veľa originálnych vtipov (Péroklik, Stanley Kubrick, /s/nežný muž, veľmi biele ponožky v hnedých sandáloch, simulácia koncertu, Ben Stiller a Tim Robbins, huby). ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pravdomluvných výkřiků "první rockový hollywoodský muzikál" se v případě této šílené komediální jízdy s Jackem Blackem povaluje po nejrůznějších internetových databázích až příliš mnoho na to, aby jste mohli snímek z roku 2006 s klidem ignorovat. Tahle svěží výprava za magickým "trsátkem osudu" je neskutečně návyková, zábavná a pekelně ostrá. Nikde jinde navíc bubeníka Nirvany převlečeného za Satana neuvidíte! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Škola rocku sa mi páčila podstatne viac, ale aj tu je mnoho dobrých vtipov, vďaka ktorým stojí film za pozretie. Zvlášť ak milujete rockovú a metalovú muziku. Honba za zázračným trsátkom je náročná, ale keď je niekto, tak tvrdý, že dokáže urobiť kliky s penisom, tak je na túto cestu pripravený. Kto neznáša Jacka Blacka a tvrdšiu muziku, nech sa filmu vyhne veľkým oblúkom.60%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Now go my son and rooooock...! Jack Black je diablom v ľudskej podobe. Krátky opis kapely: vtipné texty, jednoduché, melodické tóny a spev. Čo čakať od filmu, ktorý sa zaoberá fiktívnym príbehom Tenacious D? Nejde o inteligentný dej, ide o hudbu. Nejde o intelektuálny zážitok, ide o zábavu. Snažte sa vypnúť mozog a zaručujem vám, že sa nebudete nudiť. Záverečný súboj so satanom sa už nenávratne zapísal do "filmovo-rockovej" histórie. This is masterpiece! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Kytara, na kterou Satan (Dave Grohl) hraje při finálním souboji, je Dean Dimebag Dime From Hell. (Nathaniell)
  • Z filmu bola vystrihnutá takmer päťminútová scéna, kedy JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) nakupujú v armyshope výbavu pre krádež "Pick of Destiny". Počas tejto scény odznela aj pesnička "The Government Totally Sucks", ktorá sa však na albume so soundtrackmi objavila. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy JB (Jack Black) poslouchá, jak KG (Kyle Gass) hraje na kytaru, je možné si všimnout, že za ním projde dvakrát stejná dvojice. (Fifan)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama