Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Micky se ve vězení upíná ke své touze po seznámení s úspěšnou zpěvačkou Karin. Poté, co v rádiu zaslechne informaci o konkurzu na chystaný muzikál, kde má dívka ztvárnit hlavní roli, využije příležitosti a v mrazícím voze uprchne z vězení. O pár dnů později se na konkurz přihlásí pod falešným jménem a postoupí do užšího výběru. Dorazí i Karin se žárlivým milencem, bohatým podnikatelem Oskarem, který je současně sponzorem představení. Přestože se autor libreta přimlouvá za obsazení Mickyho do hlavní role, cholerický a bezohledný režisér Palo ho odmítne. Mladíka přece nikdo nezná, a navíc si už Palo vybral populárního zpěváka Frantu. I přesto si Micky vyzvedne u produkčního Mirka text. Objeví se na první zkoušce a všechny přesvědčí, aby ho v souboru nechali jako alternaci pro všechny mužské role. Zatímco se seznamuje se starým hercem Michalem, jízlivou Sylvou či svobodnou matkou Romanou, detektiv Kopecký, který má uprchlého vězně najít, rozjede pátrání. Přestože v souboru zpočátku vládne napětí, začnou se rozvíjet některé vztahy. Romana se sbližuje s Michaelem, Micky občas hlídá její dítě a podaří se mu spřátelit se s Karin. Když režisér jen pár dnů před premiérou vyhodí nedisciplinovaného Frantu, dostane hlavní roli Micky. Večer za ním přijde do divadla Karin, zkoušejí spolu a potom se pomilují. Jenže pak se Mickyho fotka objeví v novinách, což neujde pozornosti policie. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Sawyer815 

všechny recenze uživatele

Cením snahu natočit muzikál o muzikálu,ale výsledek je hodně slaboučký.Přiznám se,že jsem na to koukal hlavně kvůli hudbě Dana Landy,kterou mám fakt moc rád.To bylo taky to jediné co se mi na filmu líbilo,možná ještě Jirka Korn se jako jeden z mála nebral moc vážně.Soundtrack je super,ale film k tomu vznikat nemusel.Dvd s filmem bych přidával jako bonusový disk k soundtracku zdarma. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příznivce Landovy muziky, mezi které se hlásím, to určitě potěší, ostatní už nejspíš méně. Film má totiž docela dost nedostatků. Příběh není dvakrát dobrej, dialogy párkrát pěkně skřípou a Vondráčková s Hrušínským opravdu neumějí hrát. Celý to ovšem rychle odsejpá, scény ze zkoušek jsou fajn a ten Roman Pomajbo coby režisér si to docela užíval. No a hudba tady má samozřejmě navrch ze všeho nejvíc, takže není co řešit. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

klan Vondráčkových nemám ráda... a jak Lucka zpívá se mi nelíbí.. ale tady mi vůbec nevadila.. jsem asi trochu vyšinutá.. ale svým pocitům nedokážu poroučet :-D a vidět jak se "moula" snaží sbalit Karin, tím že se propašuje do muzikálu, bylo zajímavý.. jo a ženský držte si mě ...tady pan Korn jako stařík vypadal atraktivně.. také nemůžu jinak než vynachválit jeho roli jak ve filmu tak v muzikálu :) a jako třešnička na dortu Landa.. co on tam předvádí.. no.. koukněte se na to radši sami ;) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na tento film bych do kina nešla ani zadarmo, ale když už ho dávali v televizi, podívala jsem se. Teď toho trochu lituji, protože jsem sice věděla, že to bude nic moc, ale i přesto mě film dokázal zklamat. Ano, na Landu je to příliš sladkobolné. Herci byli spíše neherci a úplně nejvíce mě štvaly všechny ty rádoby postavičky a hvězdy z různých reality show. Jako kdyby je posbírali narychlo na ulici a moc nad obsazením ani nepřemýšleli... Měl to být muzikál. Hm, pod pojmem muzikál si představuji opravdu něco zcela jiného. Tady té muziky bylo docela málo a ani nebyla nijak úžasná. Film mě nebavil, děj mě nebral. Tohle se zkrátka moc nepovedlo a já už se na to dobrovolně nikdy znovu nepodívám... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Cos řekls?" Aneb Kalich pro Kalich. Tvůrci buďto natočili geniální obžalobu tuzemské degradace muzikálového žánru či přesný opak. Jejich záměr je zhola nemožné rozpoznat. Každopádně je to peklo, které obsahuje za celou stopáž všeho všudy dva pokusy o muzikálové číslo. Budete za ně tak rádi, že vám již ani nijak nebude vadit, že jsou to pokusy vskutku krajně zoufalé. Obsazení je naprostý výsměch herectví a pokusy o cameo role jsou pak již jen "třešničkou" na dortu. A režisérka? Evidentně má nakoukaný Attenboroughův Chorus Line, ale to je asi tak celá její kvalifikace. Nepopsatelně špatný výsledek zaráží o to více, že samotná Landova hudba vůbec špatná není a mohla sloužit jako solidní základ pro dobrý muzikál. Mohla, ale... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu Kvaska je odvozen od označení vězeňského nápoje, jakési náhražky piva. (ČSFD)
  • Ve filmu si malou roli politika zahrál poslanec Jan Vidím, který s Danielem Landou působil v řádu Ordo Lumen Templi. (DecentFellow)

Reklama

Reklama