Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Bat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola dobrá francúzska zábava, to isté by sa dalo povedať aj o dvojke a v podstate aj trojka bola pozerateľná. A na štvorku som sa pochopiteľne dosť tešil. Nanešťastie, ide o absolútne zbytočné pokračovanie bez žiadnej vyslovene vtipnej scény, humor je vrcholne otravný a herecké výkony biedne. Potenciál taxíku bol využitý len v úvode a mám pocit, že piaty diel by som už do konca ani nezvládol. Už toto bola pre mňa dosť náročná vec. Už nikdy Taxi 4! /10%/ ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Snažím se trochu zhubnout a protože pohybové aktivity nepomáhají - akorát mi z lehoučkých špeků dělají těžké svaly - rozhodla jsem se pro jiné odtučňovací metody. Anorexie nepůjde, na to moc ráda jím, ovšem taková bulimie, to je jiná! Pěkně se nažrat a pak si strčit lžičku do krku, z toho mě spolehlivě natáhne. Ale existuje ještě třetí možnost: pustit si během přijímání potravy "Taxi 4", to člověka rychle přejde chuť k jídlu! A dost možná i k životu, takže lidem se sebevražednými tendencemi tenhle telenovelovitý, prýakční, rádobyvtipný brak, plný imbecilních dialogů a nesympatických pysků, rozhodně nedoporučuji, pokud to se svým odchodem z tohoto světa nemyslí smrtelně vážně. Vydržela jsem na tu impertinentní pakárnu koukat jen několik minut, než žluč vystoupala moc vysoko a já musela jít zblízka obhlédnout sanitární keramiku, proto se zdržím hodnocení, nicméně můj averzometr nabádá k udělení odpadu. Další mínus pro francouzské odbory... ehm, občany. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

No muselo to přijít... Todle je opravdu smutné. Naprostou většinu se jen kecá a není to moc vtipné. O to víc zamrzí, že potenciál byl protože pár míst se relativněpovedlo a závěrečá přestřelka je poměrně slušně bizarní - i když ti poskoci belgického mafiána jsou jako vyšití ze Sejmi eso!... Samy Naceri by měl zhubnout, než bude hrát v dalším filmu... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že už to nebylo zas tak skvělé. Chybělo mi tam trošku toho akčnějšího ježdění, chyběla mi tam Marion Cotillard, která si začíná vybírat samé lahodné filmy (konečně aspoň někdo) a hlavně mě tam chyběla 406. Ale znovu musím zopakovat, že na tyhle filmy se musí : 1. do kina a za 2. s partou lidí co se nestydí zasmát i stupidnější scénce a tím zlepšit náladu celému kinu. Daniel a Emilien stále dokáží rozesmát, nyní i rodičovskými starostmi. Komisař Gilbert svým nasazením. Mimochodem měl dobrou scénku s tím jak si trošku šňupnul. Vadilo mi tam trošku to hulení, kterého přibylo. Ale jinak celkem fajn. Nelze očekávat, že se čtyřka vyrovná jedničce a s tím se musí počítat, jinak se budete samozřejmě víc nudit a uškodíte tím jen samy sobě. Takže proto, že mám taxíka rád tak za tři. Jinak bych dal o půl hvězdičky méně. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ma to svoje pro i proti. Proti je hlavne to, ze taxik je dost upozadenej, takze dojde jen na jednu jizdu a par mensich scen, coz je skoda, protoze zacina pripominat stihacku. No a pro je vicemene vse ostatni. Je tu fajn a typicky stupidni pribeh, oproti predchozimu dilu to vypada vic jak francouzska komedie nez americka, vratili se vsechny stary znamy postavy a vsechny jsou porad ve forme, i kdyz tentokrat je to spis o perfektnim veliteli policajtu a Naceri pusobi trochu unavenym dojmem a vypada, ze desne zestarnul. Sice to neni nejaka extra komedialni pecka, ale prijemne stravena devadesatiminutovka urcite. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)
  • V šuplíku na komisárstve sú počítačové hry "RollerCoaster Tycoon 2", "Test Drive Unlimited" a "Arthur et les Minimoys". Posledná menovaná je založená na animovanom filme Arthur a Minimojovia (2006), ktorý zrežíroval aj napísal Luc Besson, podobne ako tento film. Vo filme sa na PC obrazovke mihne aj originálny "Tetris" z roku 1984 či "Boiling Point: Road to Hell" z roku 2005 od Atari. (Real Tom Hardy)
  • Ani jeden z hercov z celej série nepochádza z Marseille. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama