Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli série Taxi v minulých dílech dělala z policajtů blbce, tak čtyřka z nich dělá vyloženě retardy. Ale nemůžu si pomoct, mě to přišlo vtipné a dost nahláškované, byť pár zbytečně dementních scén dojem trochu přeci jen kazí. A i ten Danielův taxík šel tentokrát dost do pozadí, hlavní slovo dostávají Emilien a komisař Gilbert. Čtyřka je více než akční krimi komedie spíše taková neškodná taškařice připomínající staré bláznivé francouzské komedie. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Prozatím poslední pokračování Taxi ságy. Opět ti samí hrdinové. Tentokrát jim zatápí Belgičan. Je tak nebezpečný, že ho převáží v obleku podobném tomu od Hanibala Lectera. Nakonec se z něj vyklube nenápadný podvodníček. Komisař nám předvede nové mučící postupy francouzské policie. A závěr je ve stylu Ramba. :D ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Je naprosto jasné, když slyšíte již 4 díl série Taxi, tak si zhruba dokážete představit jaká nastavovaná kaše to je. Taxík už zde bohužel není v hlavní roli, zápletka také není to pravé ořechové a až na pár momentů Taxi 4 bohužel také není vtipné. Nijak více jsem nečekal, ale jistá inovace mohla určitě nastat a zas tak moc by se tvůrců nestalo. 5 díl už prosím ne, radši nějakou novou sérii :). ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ještě že v této sérii Daniela hraje pořád ten samý herec, jinak bych si to nepustil. Bohužel ale jak u Francouzů bývá pravidlem, tak každý další díl bývá slabší jak ten předchozí. Zde už jde jen o natahovanou sérii, kde vlastně už není co vymýšlet nového a pořád jde o rychlého Taxíka, který všem natrhne prdel. Další díl už spíše ne, než ano. 50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Martin Boissau (sound): 1 Black Eyed Peas "Pump it" ,2 Sniper "Quoi qu'il arrive" ,3 Kery James feat. Anissa Stili "Symphonie d'amour" ,4 Melissa feat. Akhenaton "Avec tout mon amour" ,5 J-Mi Sissoko feat. Lino "Ghetto" ,6 Bakar "Etre un homme" ,7 Shy'm "Victoire (remix)" ,8 El Matador "Génération Taxi" ,9 Tunisiano "Rien a foutre" ,10 Saian Supa Crew "Mets les gaz" ,11 K-reen feat. Ol Kainry "Anticonformiste" ,12 Médine "Les contraires" ,13 Mafia K'1 Fry "On vous gene..." ,14 Mélissa feat. Khaled "Benthi" ,15 Tairo feat. Diam's "Qui on appelle ??" ,16 Sir Samuel "Frérot" ,17 Akil "Nahreg alik" ,18 Sinik "Ennemi d'état" ,19 Nessbeal feat. K-Reen "Légende d'hiver" ,20 Rim'K feat. Gimenez.e "Hommage" ,21 L.I.M. feat. Larsen & Boulox "Taximan" ,22 Grodash "Ennemi public" ,23 Kalash L'Afro (Berreta) "Retour a la base", ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:20:10 vyskočí komisař Gibert (Bernard Farcy) nadopovaný kokainem se dvěma automatickými zbraněmi. Je ověšený nábojovými pásy. Avšak lze vidět, že několik nábojnic je navrtaných (je v nich dírka), takže se jedná o neaktivní střelivo. (HonzaR.)

Reklama

Reklama