Reklama

Reklama

Earth

(TV film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V Arktidě se probouzí lední medvědi za svitu prvního jarního slunce. Podaří se jim nalézt jídlo předtím než led roztaje? O tisíce kilometrů daleko sdílí sloni vzácnou vodu se lvy, kdo vyjde ze souboje jako poražený? Ke konci příběhu sledujeme velrybí matku s mláďetem při jejich plavbě k ledům Antarktidy. Na konec se opět střetáváme s medvědy a dnešním ekologickým problémem číslo jedna. (gruvacek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (679)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $32,011,576Tržby Celosvetovo $108,975,160Tržby za predaj DVD v USA $15,315,009 //počet predaných kusov 866,401║ Zostrih najlepších záberov zo série BBC dokumentu Planéta Zem(Planeth Earth), jedným slovom nádhera. /100%/ ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Celou dobu mě provázel neodbytný pocit, že sleduji propagační materiál na zemi, kde budeme žít život po životě. Nadšeně nám ji doporučuje Gandalf The White (nebo jiný děda), který už jí prošel a zhubl neuvěřitelných třicet kilo za šest týdnů! Tráva je tak zelené, nebe tak modré, Spectre je bezva. Aneb to už jsem někde slyšela (viděla). ()

Reklama

brit84 

všechny recenze uživatele

Miluju zvířata, mám rád dokumenty o nich. Lidem, kteří jim ubližují bych s radostí udělal to samé, co oni zvířatům. Tohle ovšem neukazuje na jednotlivce, ukazuje to na každého z nás. Není však v rukou jednotlivce něco změnit. Pouze společnost jako celek a osvěta by snad mohly zastavit drancování a soustavné ničení Země. Ne, nejsem Greenpeace ani nějakej pošahanej ekolog. To co se děje mě však nenechává chladným! ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Skutečnost, že se země otepluje, je dobře známá. Že se tak děje především kvůli lidské činnosti, to už tak průkazné není (takže bych to v tomhle filmu nemusel poslouchat v každé druhé větě). A ještě méně průkazné je to, že život na naší planetě vznikl náhodou. Na můj vkus až zbytečně mnoho jednostranně použitých slov. Ale jinak úžasné záběry, to se musí nechat. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený dokument...Veliká škoda, že i režisér věří, že je to všechno náhodou...Tomu snad musí věřit opravdu jenom blázen a nebo člověk nevzdělaný!!!...Taková nádhera, všechny ty stvoření, a více jak polovina světa věří, že je to výsledek evoluce...Fíha...To už jsme tak zdegenerovaní?..."Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření světa vidět, když lidé přemýšlejí o jeho díle, takže nemají výmluvu" (Bible)...Ať už dokumentu vytýkám právě podlehnutí nedokázaných důkazů, po stránce filmové hezky zpracované... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Vybrané záběry byly pořízeny v průběhu pěti let. Společný rozpočet filmu a seriálu byl cca 47 milionů dolarů. (HellFire)
  • Jako vůbec prvnímu se štábu podařilo natočit vrcholky Mount Everestu. Kvůli jeho výšce nelze použít helikoptéru ani letadlo. Vše bylo možné díky špionážnímu letadlu nepálské armády. (HellFire)
  • Film se stal v Japonsku nejvýdělečnějším dokumentárním snímkem první dekády nového tisíciletí. (Geriel)

Reklama

Reklama