Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně drsný film, dost povedený film. Q. Tarantino je z toho úplně cítit, ale režie L. Bishopa je též velmi kvalitní. SKvělé herecké obsazení! Moc dobrá hudba. Příběh moc dobrý! Nemusím se více rozplývat. Hodně krve, dost sprostých slov, hodně polonahých žen - nechápu je. Ale příběh fakt dobrý! Nesmím opomenout nádhernou L. Varelu, která kdyby nemluvila, byla by v tom filmu dokonalá. Ale i když mluvila, fakt to jiskřilo! Sexy žena! FIlm na 4* akorát! Díky! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z produkční dílny Quentina Tarantina vyjel pekelný film o motorkářských bandách a jejich nevyřízených účtech mezi 666 a Victors okořeněno ďábelskou hudbou. Film se zpočátku tváří velice zmateně a přeskakuje v letech jako jo - jo. Před 36 - ti lety, po 36 - ti letech, roku 1976, pak současnost...atd. Ale jako vždy se vše nakonec sejde v jednom čase. Michael Madsen byl v tom svém kvádru docela nápadný, ještě že měl na zádech tu nášivku Pistolerových Victors. Dialog z filmu : PISTOLERO : Tak že se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce v šest hodin ráno. Budeš si to pamatovat? GENT : Můžeš mi to ještě šestkrát "zvopakovat"? PISTOLERO : I šestiletý dítě by si to pamatovalo. Bar Danis Inferno byl klíčem všeho, chtěl bych něco podobného někdy navštívit a dát si tam pivo. Ve filmu zazní songy jako třeba : Maggot Brain od Funkadelic http://www.youtube.com/watch?v=dh3bleXWaCk nebo Blaclisted od Neko Case a má oblíbená píseň Bride and Bb Hlug tentokráte z dílny Roberta Rodrigueze. Je to jeden z těch filmů, kde jsem vypnul mozek a prostě jsem se bavil. Žádný Oskar nebo Berlín, nebo kdo ví co, prostě Pekelná " filmová" jízda. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé ingrediencie skvelé. Ale je to úplná sprostosť bez príbehu, s debilnými dialógmi (a tak veľmi to chce byť v štýle Tarantina), akcia nie je ani nachvíľu ozaj gulervúca (a tak veľmi to chce byť v štýle Rodriqueza). Hooper ako vtipný odkaz na BEZSTAROSTNÚ JAZDU trochu otravný, Vinnie Jones opäť raz prehnane vyšinutý a hlavný drsňák Pistolero, vyzerá nebezpečne len keď má slnečné okuliare. Aspoňže ten Madsen si to užíva tamer rovanko ako v KILL BILL. No hej, aj Carradine by si zaslúžil lepší výstup. Nahé a pekné dievčatá potešia takmer ako v BITCH SLAP (ak chcete béčkový príspevok ku Grindhouse fimom, pozrite si radšej to). Nejaké to gore je fajn. Najlepším motorárskym filmom pre mňa asi ostane HARLEY DAVIDSON A MARLBORO MAN... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Pozérský filmy, který si hraje na to, co není. Celkový dojem je ten, jakoby to natočil dvacetiletý fanda Leoneho filmů a také chtěl Leoneho prvky do filmu vpasovat. Výsledek je potom velice málo povedená karikatura, kdy herecké výkony vyznívají dost trapně. Místo toho, aby hlavní postavy hrály přirozené drsňáky, tak si na to jen hrají. Nakonec je budu podezřívat z toho, že to byl vlastně záměr. Značný důraz se klade na posturiku a ostatní výrazové prostředky, přičemž musím opakovat, že to vyznívá celkem trapně a hlavně školácky. Vůdce "Victorů" - Pistolero - vypadá jako nějaký druhořadý člen gangu, takový chcípáček. Ale proč by se do té role neobsadil, když je i režisérem... Nakonec je tedy nejlépe zahranou postavou "Gentlas" ztvárněn M. Madsenem, který takovéto role zvládne levou zadní. Slušně vypadá ještě postava mladého "Comanche". Dennis Hopper se svou středně malou rolí to do výšin nezvedne a hlavně ženské role jsou spíše epizodní. Připadá mi jako kdyby režisér řekl na přání svých kamarádek a známých: "Chceš si zahrát ve filmu? Jo, zrovna jeden točím. Něco ti tam najdu" A prostě jí (každé jedné) vymyslí nicneříkající desetiminutovku. Mě tedy tento film zklamal. Film, který si hraje na to, co prostě být nemůže ani s přivřením obou očí. PS: Chci ještě poznamenat, že scéna v závěru, kdy M. Madsen vystřílí na silnici všehny příslušníky nepřátelského gangu na jeden zátah, byla velmi povedená, neboť si na nic nehrála. Žádná dlouhá střílečka, pár sekund a byl klid. To bylo tak na čtyři hvězdy - ale jednalo se fakt jen o pár minut filmu. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdu pekelná jízda, ikdyž jak se to vezme. Tarantinův nádech se nedá opravdu popřít, nicméně příběh je jednonuchý a místy o ničem a z cesty... Vyvraždovačky gangů navzájem jsou dobře stravitelné, krev lítá všude kolem a tak to u Tarantina už bývá. Bishop se toho chopil celkem s rozumem. Obsazení svůdných, nebo nahých koček bylo ve filmu pěkně rajcovní, ikdyž převážně se kamera točila z cety právě na tuto část s hlavním hrdinou. Herecká volba byla tou zprávnou a sečteno, podtrženo prostě střílečka a vyřizování starých šrámů, jak má být. Nicméně žádnou bombu nečekejte. Lepší 3* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)

Reklama

Reklama