Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně debilní sračka, prakticky nedokoukatelné.Parta zastydlích rádoby drsných puberťáků ve středních a pokročilých letech se prohání na motorkách, fuckujou, střílej a mrdaj a hrajou si na Tarantina, kterej jim v tom pomáha, už mu nějakej pátek mrdá v kouli a tohle je jen důkaz, čirý sebestředný shit.0% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film produkčně zaštítil Quentin Tarantino. A je to na něm mírně znát. V takovém filmu plném rádoby drsných hlášek a kečupových scén nesmí chybět herci typu Jones, Madsen nebo zesnulí frajeři Hopper s Carradinem a jako výraznou zástupkyni něžného pohlaví tu máme dračici Leonor Varela. A to je plus. Horší už je to s faktem, že scénáristicky a režijně si to vzal na starost Larry Bishop, který si střihnul i hlavní roli drsného motorkáře a asi si toho nabral moc najednou. Scénáristicky je to nedomrlé a režijně je to poměrně nevyzrálé. Pro film je jasným pozitivem jeho střídmá minutáž. 50% ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Až raz budem veľký a bohatý a od radosti nebudem vedieť, čo s peniazmi, tiež natočím nejaký dlhší videoklip. Vinnie a Eric tam musia byť, sú na to stvorení, Hoopera vynechám, lebo vyzerá ako chorá smrť, prevareného Carradina tiež, Madsenovi nakážem, aby chlastal ešte viac a Bishopa k tomu nepustím, lebo je to môj žúr. Ak náhodou nebudem totálne sfajčený, tak to aj zostrihám. Určite oslovím viac ako 5 divákov, len im budem musieť porozprávať dej a podrobnosti o tej obrovskej chlastačke kdesi v zadku Ameriky. Ale bude to určite cool a drsné, zadkov a kôz ešte viac. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Plno lidí asi čekalo Tarantinovku, já podle coveru čekal béčkovou jízdu. A taky jsem jí dostal, film se táhne ke konci a čím dál více to houstne, což bylo fajn, ale nejvíc mě bavily herci samotní. Madsen je řízek, Hopper parádní herec, Jones drsňák a Balfour je dobrej začátečník. jedinej s kým jsem měl problém byl sám režisér Bishop kterej byl jak nesympatickej tak ani nezahrál nic. Atmosféra správnýho béčka je umocněná správnejma drsnejma kecama která pro sprostý slovo nechodí daleko. Prostě paráda. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Tohle je objektivní hodnocení, protože ten film je opravdu průměrný. Kdybych ale měl hodnotit subjektivně, tak pujdu o hvězdičku výš, jelikož si opravdu užívám filmy, ve kterých se mezi sebou drsní chlápci nebaví, ale hláškují, kde jsou všechny krásné ženy nadržené jak při východu z vězení po 10-ti letech a ve kterých hraje ďábelská sestava Hopper, Bishop (ten chlap vypadá jak čert!), Madsen, Jones a Carradine. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama