Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

haWranka odpad!

všechny recenze uživatele

Já se vážně začala dívat na první díl, protože jsem si řekla, že by bylo dost pokrytecký něco odsuzovat, když nevím o co jde. Chvíli jsem to i vydržela - sice s křečovitě staženým obličejem a ruka mi cukala směrem k vypínači, ale i tak. Jsem spokojená. Teď můžu s klidným srdcem říct, že jde o jednu z největších pitomostí co kdy byly natočený a rovnat se může jenom některým hodně hodně hoooodně nepovedeným telenovelám. Moje averze je prostě velká (tak moc, že nejsem schopná ten děsivě velkej zájem puberťaček alespoň pochopit) a od chvíle, kdy jsem v práci musela přerovnat regál, kterej přetejkal penály, baťohy a propiskami s logem HM, už hraničí skoro s nenávistí. No fuj. (A možná je to tim, že jsem holka, ale Miley Cyrus mi taky nepřijde jako nějakej zázrak...) Pro mcandy99: Tak stará se ještě necejtim, ale tenhle druh humoru opravdu nechápu :) ()

anulka 

všechny recenze uživatele

Väčšina z vás tento seriál vôbec nevidela resp. len chvíľu a píšete, že je to riadna blbosť. Ale to potom nemôžete hodnotiť, lebo to nieje nijako podložené. Len - hrá tam Miley, je to pre hlúpe deti, neuveriteľne kreténske a vtieravé... Mne a to páči (áno, a mám 19 rokov... a nie, niesom retardovaná) HM je pohodový a vtipný seriál. Musím priznať že Mileyin herecký výkon na začiatku je nič moc (dá sa to ale ospravedlniť, lebo vtedy bola v podstate začiatočníčka v herectve) avšak postupom času sa veľmi zlepšila. Takže nepíšte kraviny, keď ani nemáte šajnu o čom to je. HM má odomňa navždy plný počet hviezd. "I don’t wanna leave my bed. My bed is my friend. It gives me warm blanket hugs." alebo "I know I lied, but I did it with love." :) V tomto seriáli nieje humor, po ktorom sa chytáte za brucho, ale taký ktorý vás prinúti aspoň trochu usmiať sa. ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

Jak můžou udělat seriál o tom, že když si dá Miley na hlavu blonďatou paruku, tak je k nepoznání a může být veleúspěšná zpěvačka, kterou všichni zbožňují? To mi hlava nebere (a to se považuji za člověka, který je otevřený téměř všemu). Nicméně když se náhodou probudím kolem osmé ranní, nevadí mi znovu usnout právě u Hanny. ()

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

Náhodou, ač si troufám tvrdit, že už nejsem puberťačka (*89), tak tenhle seriál se mi prostě líbí. Zápletky jsou většinou jednoduchý a jde tam většinou o "puberťácký" problémy, ale co jako?? Dospělácký problémy jsou jako hodnotnější než puberťácký nebo co? No, myslim, že tenhle seriál je mírně řečeno podhodnocený a ovlivněný předsudkama "dospělejch" lidí. Mě tenhle seriál přijde vtipný a dokonce i poučný. Není úplně dokonalej, ale dá se na něj v pohodě koukat bez nudy a taky si u něj člověk odpočine. Takže tak. ()

MrMysterious odpad!

všechny recenze uživatele

Hannah, Hannah.... Odpustil by som ti, že si jedna z mnoha umelo vytvorených amerických hviezd slávnych vďaka svojmu roztomilému zovňajšku. Odpustil by som ti že si len bábka v rukách televízie a v hlave máš toho asi toľko ako priemerný člen Jackass. Odpustil by som ti že "tvoj" seriál má tak primitívnu ústrednú zápletku že to až nie je možné. Čo ti však neodpustím, je že vždy keď ťa vidím na obrazovke cítim sa trápne aj za teba a všetkých tých tvojich cukríkových kamarátov. Ale v takej miere že to hraničí s nutkaním spáchať samovraždu. Nie je proste možné aby sa v jednom živote stretli tak vymletí scenáristi s tak zlými ne-hercami. Čo som komu urobil že sa ma televízia snaží nakŕmiť takýmito exkrementami.... ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Než byla za úvodní znělku vybrána píseň "The best of both worlds", byly také testovány skladby "Just like you" a "The other side of me". (Olík)
  • Maskéři museli Miley blonďatou paruku v oblasti ofiny přilepovat k čelu, aby ji paruka nepadala. (Claude Speed)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama